59 total views

Primarul comunei Stoeneşti este disperat. Are urgent nevoie de 500 mii lei pentru sistemul integral de apă şi canal şi pentru asta se va “căsători cu orice partid care îl ajută să obţină această sumă, fie el şi UDMR”. Cei 500 mii lei reprezintă cofinanţarea de 10% la proiect cu care primăria trebuie să contribuie. Pe lângă cei 10% mai sunt necesari şi 6% ce reprezintă profitul firmei. În total 16% cofinanţare.

Deşi, spune că a apelat la preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea şi la alţi factori decisivi, nu înţelege de ce comuna pe care o păstoreşte nu are parte de mai multă susţinere. Primarul Dumbravă, în doar cei doi ani de mandat, a schimbat foarte mult comuna Stoeneşti. A promis în campania electorală, liniştea cetăţenilor, acestei comune, dar şi schimbarea şi modernizarea multor locuri care se regăsesc în cele 13 sate ale Stoeneştilor şi doreşte să se ţină de cuvânt. Demonstrând că promisiunile electorale pe care şi le-a însuşit sunt promisiuni pe care le va duce la îndeplinire, acesta zi şi noapte se gândeşte cum să rezolve problemele cu care se confruntă pentru a nu-şi dezamăgii cetăţenii care i-au dat votul şi care au avut încredere în el. Ce nu ştie primarul Dumbravă este faptul că, trebuie să facă foarte multe drumuri pe la toate direcţiile decisive, să prindă vechime pe la uşile lor, că doar aşa se mai poate face în ziua de astăzi ceva, cu plecăciuni sau ameninţări de orice gen. Edilul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă, a preluat conducerea comunei de la fostul primar, Mateescu Ion. Primarul cu trei mandate, unul PC şi două PSD, a lăsat moştenire primarului Dumbravă o datorie de 900 mii lei, datorie pe care acesta se chinuie să o achite şi nu poate să facă ce şi-a propus în acest prim mandat, dar şi 13 sate fără apă, fără canalizare şi fără asfalt. O cumună ca în evul mediu, singura de altfel, care nu beneficiază de ziua comunei O altă problemă la care primarul nu găseşte o rezolvare. Lipsa banilor nu-i permite nici măcar acest lucru care li se cuvide stoineştenilor.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.