318 total views

În centrul stațiunii Băile Olănești, stațiune care se află la 18 km distanță față de municipiul Râmnicu Vâlcea, reședința județului Vâlcea, este o casă cu etaj de vânzare. Construcția s-a ridicat pe vechiul amplasament, așa cum reiese și din imaginile atașate anunțului, iar la fiecare etaj se găsesc 3 camere cu băi proprii și o bucătărie comună. Atât etajul 1 cât și etajul 2 pot fi accesate ca și apartamente de locuit ori de închiriat. În acest moment, etajele se află în plină construcție de amenajare interioară. De menționat că totul este nou, casa fiind construită de la zero și poate avea destinația închirierii ținând cont că aceasta se află în stațiunea unde turiștii sunt aproape pe tot parcursul anului. Dar, mai multe detalii se pot obține de la proprietarul vânzător la numărul de telefon 0784 843 666.

 

De ce ți-ai cumpăra o casă în stațiunea Băile Olănești?

Pentru că stațiunea vâlceană este una care te ajută să îți regăsești echilibrul interior și starea de sănătate cu ajutorul apelor cu efect terapeutic. Pentru că pe aleile umbrite care duc către izvoarele cu ape minerale pentru tratament respiri aerul curat din zonă și te bucuri de un peisaj frumos. Pentru că stațiunea mai este supranumită și „izvoarele de aur” datorită izvoarelor minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase și clorurate, hipotone sau izotone. Pentru că vechimea orașului se identifică cu existența descoperirii izvoarelor care sunt numite ape tămăduitoare, dar și pentru alte multe beneficii. Stațiunea Băile Olăneşti este una dintre puținele localități din țară care întrunește doi factori naturali de cură: factorul climatic si topoclimatic local, și factorul hidromineral constituit din apele minerale.

Băile Olănești ocupă primul loc printre stațiunile balneoclimaterice din România în ceea ce privește numărul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca și varietatea compoziției și a concentrației apelor minerale. În stațiune se găsesc peste 35 surse hidrominerale, atât ca izvoare naturale, cât și ca rezultat al unor lucrări de foraje și miniere (puțuri și galerii). Un număr de 15 izvoare minerale sunt captate pentru cura internă sunt necaptate. Două izvoare minerale și patru sonde cu apă minerală sunt folosite pentru cura externă (balneație).

În stațiunea Băile Olănești se pot trata:

 

– boli ale aparatului digestiv și ale glandelor anexe ( enterocolite cronice, gastrite cronice, sechele ale stomacului operat, ulcerul gastro-duodenal);
– afec
țiuni digestive ( afecțiuni inflamatorii cronice ale intestinului, colicista cronica necalculoasă, dischinezii, litiaze biliare, pancreatite, steatoza hepatica diabetică);
– boli de nutri
ție și metabolism ( diabetul zaharat, dislipidemie, gută, hiperuricemiile, obezitatea);
afec
țiuni cronice ale rinichilor ( litiaze renale, pielițe, cistite, pielocistite);
– boli profesionale (intoxica
ții cronice cu metale grele: plumb, mercur, arsen);
– afec
țiuni respiratorii (astm bronșic, bronșită cronică asmatiformă, rinosinuzite cronice alergice netuberculoase);

FOTO Așa cum am menționat casa se află încă în construcție, iar în spetele acesteai se află și un teren pe care se poate amenaja o terasă.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.