767 total views

Relu Adam – ANAR, Mircia Gutău –primar Râmnicu Vâlcea, Neață Eugen – deputat, Ștefan Prală – ”pion”, Virgil Bica – afacerist, Băviță Daniel – ”pion”, Mazilu Constantin – fost deputat, toți cei enumerați formează un grup de interes local care se pare că dețin controlul ANAR – ABA Olt.

ABA Olt este instituția publică unde, din 2013, angajații activează într-o teroare continuă datorită intereselor locale, și nu numai, de a controla banul public după bunul plac. Bugetul imens al instituției, ce dă puterea celui care controlează totul, le-a luat mințile unora care nu mai au timp să observe că se îndreaptă spre un sigur dezastru. Și cum goana după putere naște reguli, ca o introducere a celor înșirate mai jos, de astăzi, nu se mai intră în secretariatul Administrației decât chemat.

Informațiile relatate de publicația noastră cu privire la controlul care o să aibă loc începând cu această săptămână la ABA Olt, își produc efectul (instituția este în control) și astfel, trioul, Relu Adam – Virgil Bica – Mircia Gutău și compania, posibil complice la măsluirea controlului.

„Ape incinse”, ieri la ABA Olt, au făcut ca pe ușile instituției să fie un du-te vino de agenți economici, nu tocmai necunoscuți publicului larg, care au fost chemați la discuții, subiectul fiind parteneriatele financiare ”foarte corecte” intre instituție și aceștia.

Echipa de control de la ministerul Apelor și Pădurilor, deși la primele ore era formată din 5 (cinci) membri, ”invidioșii” spun că trei au ”tulit-o” cam repede, unde… nu se știe. Dar, când ”noul uns” s-a întors la instituție de la ședința Consiliului Județean, i-a luat și pe cei doi care mai erau, a plecat cu ei și a revenit singur. Se pare că i-a dus la masă la clubul lui Gutău, unde se aflau mulți dintre cei menționați în articol.

Drona care survolează zona unde se construiește noul mall al Râmnicului l-a surprins pe Ștefan Prală, între orele 08.00-09.00, când s-a întâlnit în parcarea mall cu Primarul Gutău Mircia și deputatul Neață Eugen, asta înaintea ședinței de CJ. Aceeași dronă, între orele 09.00-11.00, surprinde și imagini cu agenții economici care au intrat în instituție și au urcat direct la Băviță Daniel în birou. Aceștia sunt Virgil Bica – SC Bica SRL, conducerea Nurvil însoțiți de cel de la mecanizare care este omul lui Băviță, iar în jurul orei 14.00 își face apariția și fostul deputat PSDist – Mazilu Constantin – care a făcut ture între biroul lui Băviță și sala de ședințe, unde erau discuții destul de aprinse între – contabil șef SGA, Amza Valeriu – SGA, inginera șefă, directorul economic și ”Ștefăniță” dar nu cu cei de la control, cei cinci nu mai erau în instituție, ci între ei.

În timp ce controlul era în plină desfășurare la ABA Olt, Ștefan Prală stătea liniștit la ședința CJ să-și prezinte chipurile buna contribuție, din funcția de administrator special, adusă la CET Govora și astfel a înțeles că e mai bine să se sustragă controlului până primește informațiile necesare ”șoptite” de acoliții din interior cu privire la ce anume vizează controlul, ca la rândul lui să-l informeze pe ”stăpânul inelelor” Mircia Gutău. Prală, fost consilier județean, știa că la ședința de CJ poate să ceară punctul de pe ordinea de zi, care îi era dedicat, să fie dezbătut primul pentru că trebuie neapărat să fie prezent la instituție având control. Dar, nu! El a stat cuminte în sala de ședințe ”așteptând semnale”. Probabil Gutău și Neață i-au spus să stea la ședință, până ”se fac cărțile”. Și s-au făcut, dar bine nu o să le fie la cum acționează!

Acum, că Mihaela Gherghe de la ANAR și-a reparat mașina la service-ul Nurvil și că ABA Olt a plătit, că Nurvil practică prețuri exagerate, că Virgil Bica se duce destul de des la București iar când ajunge se oprește direct în biroul lui Relu Adam unde ajunge și ”mecanicul șef” al ANAR, Sandu Victor, că sistemul de intrare din instituție ieri nu a mers timp de câteva ore ca fiecare să ajungă unde dorește fără a mai fi întrebat unde anume, că Virgil Bica a fost văzut azi noapte la SGA și după scenariul Vaideeni 2015 (episodul cu documentele aranjate noaptea, la controlul ANAR, ținut la dospit de …știm noi cine ) a plecat cu brațul plin de dosare, ăstea sunt informații cărora noi nu le dăm crezare și să le comenteze cine vrea, noi nu! Poate DNA!

Încheiem cu informația că angajații ABA Olt muncesc în teroare la propriu, pentru că nu-i așa…”golanii, șmenarii, proștii, traseiștii, lingăii” sunt modelele ”succesului românesc” care conduc astăzi!

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.