1,476 total views

După făcătura de sondaj realizat de PNL Vâlcea, liderii Organizaţiei Judeţene au realizat penibilul situaţiei în care se află: organizaţia nu are vectori de imagine capabili să obţină un 5% prăpădit în intenţia de vot a electoratului din Râmnic.

persu si varlan

Surse din cadrul PNL au afirmat că cei cinci candidaţi ai partiului, respectiv viceprimarul Eduard Vîrlan, consilier local la al doilea mandat, Mihai Persu, consilier local tot la al doilea mandat, şi cei trei mari necunoscuţi adunaţi din eşalonul trei al partidului, Ilie Amza, Constantin Băzăvan şi George Rădulescu, au obţinut împreună doar 5%.
Dacă în cazul ultimilor trei ,,performanţa” poate fi explicată prin absenţa lor în spaţiul public, cei doi consilieri locali Eduard Vîrlan şi Mihai Persu nu au nicio scuză pentru procentul ruşinos obţinut.
Jenat de situaţie, deputatul Cristian Buican, copreşedintele PNL Vâlcea, a refuzat să dea informaţii cu privire la procentele obţinute de candidaţii partidului sub pretextul secretizării informaţiilor de duşmanii politici. Liderul PNL Vâlcea a încercat în zadar să ofere o scuză cu privire la vidul de imagine înregistrat de cei doi consilieri locali aruncând vina pe mass media locală care şi-a propus să ,,îngroape” PNL.

Buican oferă sondajul cui vrea, dar contracost!

,,Nu pot să fac publice aceste date, decât contracost eventual, pentru că nu vreau să ajungă la duşmanii noştri politici şi să le dau şansa de a se folosi de ele. Dacă vor să ştie cum stau în sondaje să-şi comande unul sau să –l cumpere pe al nostru. Scorul obţinut în sondaje este unul bun dacă ţinem cont de campania dusă împotriva noastră de majoritatea publicaţiilor locale. Candidaţii noştri ar fi obţinut un procent mult mai bun dacă ar fi fost mai vizibili şi dacă şi-ar fi făcut cunoscute proiectele de anul trecut.”, a precizat Cristian Buican.
Consilierii PNL încearcă de doi ani de zile, fără succes, să se facă remarcaţi în CL al Râmnicului, dar alocuţiunile aruncate sunt de cele mai multe ori atacuri directe la proiectele propriului partid şi, implicit, la propria activitate din CL.

Buican şi Gutău, troc politic

Buican spunea că Mircia Gutău a obţinut 45% din opţiuni, un scor foarte mare ţinând cont de trecutul acestuia, independentul Romeo Rădulescu (15%), iar actualul primar interimar, Ion Gigi Matei (PSD – 13%). Dacă în cazul ultimilor doi sondajul pare credibil, în cazul lui Mircia Gutău rezultatul a fost fie cosmetizat, fie sondajul a fost realizat doar în bazinul electoral al acestuia.
Din modul în care a fost gestionată acţiunea, reiese foarte clar că liderul Cristian Buican a făcut tot posibilul ca Mircia Gutău să scape şi de cea mai mică concurenţă din partid, trocul, ştiut doar de cei doi, a fost parafat prin aruncarea în cursa pentru Primăria Râmnicului a celor cinci perdanţi de serviciu ai PNL. Rămâne de văzut pe cine va arunca în cursă PSD Vâlcea, surse din cadrul partidului susţin că şi aici ar fi vorba tot de un troc politic cu acelaşi personaj. Din motive cunoscute, toată lumea îi face cale liberă lui Mircia Gutău la Primăria Râmnicului fără a lua în calcul şi un posibil vot negativ al populaţiei.

Distribuie

Un comentariu

  1. Gutau cred ca a ramas fara bani de vrea din nou la primarie.N-o sa se poata abtine si o sa ia spaga din nou. Fie-va mila de el dragi ramniceni si trimiteti-l acolo unde ii e locul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.