2,478 total views

….considerând că atrage o imagine mai bună pentru Consiliului Județean Vâlcea, după ce a „terfelit-o” cum nu s-a putut, atrăgând verificări cu urmări grave în viitorul apropiat, combinându-se cu Mircea Amărăzeanu, proprietarul Civil Speed, căruia îi semnează contractele și nu numai.

Andreea Popescu, căci despre ea este vorba, șefa banilor europeni, este scoasă pe sticlă de „prezident”. Dintr-o poziție extrem de nepotrivită pentru o angajată cu o asumare europeană, în timp ce se tot fâțâie în scaunul care-i definește statura, prezintă neprofesional invistiția pentru spitalul Drăgoești. Această angajată ne arată nesiguranță, teamă, emoție și poate și obligația de a vorbi în fața camerei de luat vederi.

Să revenim la investiția administrației județene, la Spitalul Drăgoești se vor monta saloane modulare, se va asigura o tehnică medicală și echipamente de protecție împotriva COVID-19, cel puțin așa informează conducerea CJVL care susține că este atentă la oportunitățile de finanțare pe fonduri europene și încearcă să acceseze orice proiect în acest sens. Trebuie amintit că zilele trecute au ajuns în spitalele vâlcene roboții dezinfectanți, iar la doar câteva zile distanță s-a semnat un nou contract de finanțare pentru Spitalul de Psihiatrie Drăgoești, o unitate medicală cu regim special.

Este vorba despre un proiect, cu o valoare totală de 843.407,97 lei (cca 175.000 euro) și care vizează consolidarea capacității de răspuns la criza COVID – 19 a spitalului, prin: crearea unor spații medicale mobile de triaj, izolare, diagnostic și tratament pentru pacienții suspecți de infecție cu virusul SARS-CoV-2, dar și achiziționarea de echipamente medicale și de protecție personală, necesare prevenirii și limitării răspândirii virusului. Se vor achiziționa: 4 containere tip salon cu grup sanitar propriu, un monitor funcții vitale, tuburi de oxigen, nebulizatoare, analizor hematologic și de gaze, precum și un sistem integrat cu mărunțire și sterilizare cu abur a deșeurilor biologice periculoase.

Consiliul Județean investește în siguranța beneficiarilor serviciilor medicale din Spitalul Drăgoești! Un plus-valoare, aduce si această investiție, care încă o dată ne demonstrează că sistemul nostru medical este unul de apreciat, la nivel de Vâlcea!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.