425 total views

La PDL Râmnicu Vâlcea, analiza postelectorală după scrutinul din 25 mai, s-a lăsat cu “sânge”. Nemulţumit de rezultatele dezastruoase înregistrate ( 6000 de voturi în spatele PSD, pierderea tuturor celor 88 sectii de votare şi numai 12 voturi înaintea PMP), preşedintele Romeo Rădulescu a fost determinat să” ia capete”.

foto/monitoruldevalcea.ro

Bine, bine, iei capete, da ale cui? Că dacă iei capul cui nu trebuie, conform principiului” cetei lui piţigoi”, te trezeşti că te sună vreun mahăr de la Bucureşti, care te intreabă “ce ai bă cu acela?”….”nu stii că e omul meu”?

Şi atunci, decât să sacrifice pdl-iştii cu pedigri, mai bine sacrifici modelul multiculturalismului politic şi îi iei capul celui venit pe filiera PSD-PC-PDL, Mihai Persu. Trebuie să-l fi durut sufletul pe Romeo când i-a luat capul unuia din susţinătorii săi, e drept cam de conjunctură, dar decât să te sune şefii, mai bine, aşa.
Mihai Persu a fost de acord cu procedeul de descăpăţânare, dar la voit silenţios, să nu ştie dom’le poporul despre actul violent. Că “mă’nţelegi coane Fănică”, ne strică obrazul subţinre, dacă poporul vede că am fost măzilit ca ultimul fanariot. Numai că, şeful Rădulescu n-are partipriuri din astea silenţioase. Domnia sa, când se pronunţă, zici că este un motor de Kamaz, turat la 7000 de ture, deci numai silenţios nu este. Şi uite aşa, dragi vâlceni, Mihai Persu rămase cu onoarea “nereperată“.

Rădulescu distruse multiculturalismul politic din Râmnic, arătând oricui că voiajorii politici sunt doriţi, dar nu sunt iubiţi, pe principiul enunţat acum 2500 de ani de Caius Iulius Cezar: “iubesc trădarea, dar nu iubesc pe trădători!”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.