103 total views

Preţioşii de la PMP îşi fac campanie doar în capitalele de judeţ. Cristian Preda, candidatul PMP pentru Parlamentul European, s-a lansat sâmbătă, 10 mai şi la Vâlcea, şi nu oriunde la Grang Hotel Sofianu, cu un bol de mere verzi în faţă şi un falus în erecţie pe peretele din spate….Tabloul preferat al patronului hotelului. Mesajul s-a potrivit perfect momentului…PMP chiar ar avea nevoie de un supliment pentru ridicarea procentelor.

Cristian Preda a declarat că locaţia a fost aleasă aleatoriu şi că nu este câtuşi de puţin alergic la electoratul de la ţară, acesta va fi informat de activiştii partidului şi de presă, care va fi obligată să-i transmită mesajul moca…ca şi cum ar avea o obligaţie să-l facă parlamentar European, doar pentru că partidul pe care-l reprezintă este o emanaţie a lui Traian Băsescu, personajul care i-a catalogat pe jurnalişti drept găozari ..şi ţigănci împuţite.
,,Încerc să ajung în fiecare capitală de judeţ, dar nu cred că am timpul necesar să bat toată ţara. Strategia mea este bazată pe trei elemente: să mă întâlnesc cu liderii organizaţiilor locale şi comunale, cu activiştii partidului şi cu presa locală. Ei îmi vor transmite mesajul în teritoriu, în locurile în care nu ajung pentru că nu-mi permite timpul.”, a precizat Cristian Preda.

Acesta a recunoscut că PMP nu ar fi nimic fără Traian Băsescu. ,,Nu poţi separa PMP de Traian Băsescu, pentru că este o emanaţie a preşedintelui României, cum nu poţi separa becul de Edison, de cel care l-a inventat, dar noi existăm şi în alte variante separate de preşedintele ţării. Nu toţi simpatizanţii domnului Traian Băsescu vor vota PMP, ştim acest lucru dar ne aşteptăm ca cei care simpatizează partidele de centru dreapta să voteze cu noi. Ne deranjează foarte mult faptul că PDL critică PMP în loc să accepte să facem front comun împotriva USL, care este adevăratul duşman ”, a mai spus Preda.
Oricât de ciudată i s-ar părea candidatului PMP strategia PDL, Vasile Blaga ştie foarte bine că cele două partide se bat pe acelaşi electorat, nu pe electoratul USL, respectiv al PSD şi atacă la greu ultima ,,emanaţie” a lui Traian Băsescu, partidul de buzunar al Elenei Udrea care se târă greu şi fără şanse în ideea că în toamnă va câştiga preşedinţia.
Rămâne de văzut câţi alegători de centru dreapta vor muşca din merele Elenei Udrea, pregătite de Traian Băsescu, şi câţi vor merge cu PDL la alegerile din 25 mai, cine câştigă înghite şi ,,cotoarele” perdanţilor.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.