69 total views

Un comunicat, ciudat, a fost remis către presa vâlceană la finalul săptămânii trecute, mai exact pe 1 august, în care ni se aduce la cunoştinţă că Organizaţiile Oamenilor de Afaceri ale PNL şi PDL s-au întrunit să constituie prima reuniune a Organizaţiilor de Specialitate din cele două partide reunite sub sigla Alianţei Creştin-Liberală PNL-PDL Vâlcea.

De ce s-au întâlnit?

Aceşti „mici” politicieni au constatat că judeţul Vâlcea a fost grav afectat de inundaţii şi că există un număr mare de cetăţeni care au suferit de pe urma calamităţilor.

Ce s-au gândit ei?

Păi s-au gândit şi s-au hotărât să demareze o AMPLĂ acţiune de strângere de ajutoare pentru sinistraţi. Dar cum? Simplu! Strigă, cât se poate de tare, printr-un comunicat de presă că “la Sediul Alianţei Creştin-Liberale PNL-PDL Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, Strada Carol I nr.30, bloc D6, parter (Sediul PDL Vâlcea) s-a deschis un centru de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţi care va funcţiona zilnic între orele 9.00-19.00. Rugăm pe această cale pe toţi cei dispuşi să-i ajute pe semenii noştri vâlceni, aflaţi în nevoie, să ni se alăture şi să contribuie cu alimente neperisabile ambalate, îmbrăcăminte, încălţăminte, pături, etc”.

Păi domnilor aliaţi, în comunicat, spuneţi că cele două organisme sunt formate din oameni de afaceri, membrii sau simpatizanţi ai PNL şi PDL. De ce este oare nevoie de ajutor venit de la omul de rând? Sunt oameni care au nevoie de ajutor, aşa e, dar omul de rând pe care îl invitaţi să vină la sediul partidului, să aducă ce are, este acel om care, ori de câte ori aveţi ocazia, în conferinţe de presă sau şedinţe, spuneţi că este amărat şi că nu are nici după ce bea apă, că datorită Guvernului Ponta, care a distrus ţara, avem taxe peste taxe de plătit. Deci, cum ar putea omul de rând să ajute alt om de rând?

Nu credeţi că era mai bine să daţi un comunicat de presă în care să spuneţi că noua dvs. structură politică, datorită faptului că are în interiorul ei foarte mulţi oameni de afaceri, aceştia au dus  s-au vor duce sinistraţilor afectaţi de inundaţii din judeţul nostru ceea ce le cereţi semenilor vâlceni?

Prin astfel de acţiuni vă arătaţi grija faţă de cei loviţi de natură? Greşit! Foarte Greşit! Aici miroase a campanie electorală şi moriase foarte rău.

Pe surse, am aflat că un senator a dus un tir cu ajutoare, dar nu ştim unde. Unii strigă că vor să ajute, dar găsesc căi jenante, iar alţii se pare că ajută, dar nu spun. Oare de ce? Ne întrebăm de ce senatorul cu pricina nu trimite un comunicat de presă să spună ce a dus, cui a dus şi de unde a făcut rost de aceste ajutoare. Nu vrea să i se mediatizeze acţiunile caritabile? Nu vrea să vadă vâlcenii care l-au ales, ce bun la suflet este dumnealui şi ce face pentru electoratul său? Să înţelegem că nu pot fi justificate? Se ştie că orice ajutor către terţi, fie el financiar sau constând în îmbrăcăminte, alimente, pături sau alte produse, trebuie însoţit de un contract de sponsorizare.

Senatorul cu pricina face parte din aceeaşi alianţă, dar face acţiuni caritabile separat. Când este vorba de putere facem orice, voturi să iasă!!!

Aşteptăm un comunicat de la noua structură politică, în care să ne spună ce ajutoare au strâns, unde au de gând să le ducă şi când…

Şi ca o concluzie, nici un alt partid vâlcean nu a cerut vâlcenilor SIMPLI să participe la această acţiune. Au făcut acest gest membrii partidului respectiv, sau au cerut sprijin de la firme cu buget financiar disponibil, pentru astfel de acţiuni.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.