186 total views

Un an de activitate cu bune, cu rele, se termină şi pentru Unitatea Administrativ Teritorială Bărbăteşti. Constantin Banacu se declară mulţumit de activitatea pe 2015, dar speră ca anul care vine să-i aducă mai multe reuşite deoarece mai sunt multe de făcut şi multe proiecte de finalizat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acum, la final de an, edilul a pregătit pentru anumite cupluri, elevi şi vârstnici cadouri. Va premia cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie în acest an, elevii din Bărbăteşti vor primi cadouri, iar pentru persoanele în etate pachete cu diferite produse, lucru pe care l-a făcut an de an.

„Ca în fiecare an, nu uit să premiez cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, nu uit nici de cadourile pentru cei mici, pe care aceştia le aşteaptă nerăbdători, dar nici vârstnicii din comună. Peste 200 de elevi vor primi cadouri in valoare de 30 de lei, aproximativ 200 de persoane în etate vor primi câte o pungă cu anumite produse şi anume, zahăr, ulei, cozonac, dulciuri, o sticlă de suc şi altele, iar în acest an avem şi o femeie, Maria Neacşu, care a împlinit 100 de ani şi o vom premia special cu o suma de 500 de lei, dar şi un cadou mai special. Este singura persoană longevivă din comuna Bărbăteşti şi vom avea grijă de dânsa să aibă sărbători fericite. Ţin să menţionez că ceea ce le vom oferii vârstnicilor este din sponsorizări, iar cadourile copiilor cu bani din bugetul primăriei”.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.