160 total views

Senatorul Romulus Bulacu este până acum cel mai activ parlamentar vâlcean. Acesta are de la începutul mandatului mai multe interpelări și întrebări adresate către miniștrii statului. Ultima întrebare adresată de senator către un ministru, în urmă cu o zi, este către cel al Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu.

foto/vocea olteniei

Parlamentarul vâlcean solicită un răspuns scris care să conțină clarificări privind Legea salarizării unitare. Concret, ”potrivit proiectului Legii salarizării unitare, care prevede creșteri salariale de până la 140% în anumite situații, cu autoritatea de care dispuneți, vă rog să-mi comunicați care sunt analizele financiare pe care se bazează aceste majorări, ținând cont că reducerile fiscale au determinat scăderea considerabilă a veniturilor și dacă aceste majorări vor genera o reducere a numărului de posturi în sistemul bugetar?”

Ca și activitate parlamentară, senatorul Romulus Bulacu face parte din Comisia economică, industrii și servicii, dar și Comisia pentru dezvoltare regională, administrarea activelor statului și privatizare. Are 8 inițiative legislative – 3 declarații politice – 7 întrebări – 6 interpelări – 5 luări de cuvânt în plen. Din 26 aprilie este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Luxemburg, Columbia, Norvegia.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.