158 total views

Bujoreni o comună a judeţului nostru mai norocoasă, am putea spune, deoarece nu a avut pierderi majore la inundaţiile din 29 iulie a.c., zi marcantă dealtfel pentru judeţul Vâlcea.

Am stat de vorbă cu primarul comunei, Alexandru Roşu, care ne-a descris în câteva cuvinte cum a trecut peste ziua nefastă, 29 iulie.

“La inundaţiile de la finalul lunii iulie, pe care nu le putem uita, am fost foarte norocoşi, în sensul că nu am avut dezastrul care l-au avut alte comune ale judeţului, iar situaţia a fost sub control din toate punctele de vedere. Va trebui să refacem un podeţ care a fost rupt, singurul dealtfel, afectat de aceste inundaţii, aflat pe Valea Bujorencii. Am făcut şi noi adrese către toate autorităţile pentru că şi noi avem nevoie de srijinul acestora – Guvernul României, vicepremierul Liviu Dragnea, CJV. Costul refacerii podului se ridică la suma de aproximativ 1 miliard de lei vechi. Noi ne apucăm de el, totuşi, că este o necesitate pentru locuitorii din zonă. Contractăm lucrarea şi o vom plăti când vom avea bani. Avem sau nu bani , podeţul trebuie făcut”, ne-a spus primarul Roşu.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.