515 total views

…altfel, politic moare!, PNL la Vâlcea fiind zero. Dar, în speranța lui Buican, cu Rareș Bogdan de „gât”, prin audiența pe care acesta și-a câștigat-o în urma emisiunilor tv, partidul inexistent în județ va aduce un plus valoare pentru a lua un procent la europarlamentare suficient cât să nu se facă de kk. În opinia noastră, Rareș nu poate ridica un partid vândut pe persoană fizică cu toată notorietatea pe care o are.

Așadar, astăzi Rareș Bogdan va defila pe străzile din Râmnic și Drăgășani la braț cu Buican Cristian….

….liderul PNL Vâlcea de 10 ani de zile care a dezbinat partidul și care nu are nici o treabă cu prima organizație care trage orice partid și anume organizația municipală – PNL Râmnicu Vâlcea – , liderul care și-a demis viceprimari, consilieri locali, liderul ai cărui liberali fac echipe pentru scrutinul 2020 dar pentru alte partide, liderul care își jignește fără precedent femeile din partid, liderul care se judecă cu proprii membri de partid, liderul care are teamă de presa care are curaj să spună adevărul și pe care o acționează în instanță pentru asuprire, liderul care are primari în teritoriu cu adeziuni la alte formațiuni politice și am putea continua lista fiind una foarte lungă a „activității cu mare impact” a liberalului în fruntea partidului, dar ne orpim aici mai adăugând doar că prioritatea lui ca lider este să nu facă opoziție ținând cu dinții de blatul cu…PSD și compania!

Rareș Bogdan este candidatul nr 1 pe lista PNL pentru europarlamentare și astăzi are în agenda de lucru a precampaniei electorale vizita în municipiul Râmnicu Vâlcea și Drăgășani. Momentan nu facem speculații privind motivul prematur al vizitei și nici de ce astăzi la Râmnic, dar prezentăm programul acestuia care este unul destul de încărcat și anume:

Începând cu ora 11.00 la sediul PNL conducerea vâlceană a susținut o conferință de presă alături de candidații la europarlamentare, Rareș, Hildegard și Buda, urmată cu o deplasarea la Drăgășani pentru întâlnirea cu electoratul din acest municipiu. Începând cu orele 16.00 liderii PNL vor face o deplasare și pe străzile din Râmnic alături de Rareș Bogdan și probabil vor lua în calcul tot orașul prin punctele de interes major a fi vizitate pentru această precampanie electorală.

PNL nu există la Vâlcea, nu mai are oameni de valoare ci doar câteva marionete ale lui Buican conducătorul, are consilieri locali și județeni care votează cu PSD și cu activitate zero în aceste structuri, are primari dedicați edilului municipiului ori edili din județ care nu se vor mai regăsi pe listele PNL ci pe liste PSD+PER și …..asta este PNL Vâlcea, pe scurt.

Vom reveni cu detalii din conferință!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.