111 total views

UPDATE

Unul dintre scenariile vehiculate în PNL în urma retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi vizează preluarea portofoliului Transporturilor de către actualul ministru de Interne, Radu Stroe, urmând ca locul săula Internesă fie preluat de Tudor Chiuariu, Cristian David sau George Scutaru.

Surse din PNL au precizat, miercuri, pentru Mediafax, că în partid sunt în lucru mai multe scenarii în ceea ce priveşte situaţia creată de necesitatea avansării unei noi nominalizări pentru Ministerul Transporturilor, în urma retragerii lui Silaghi.

Unul dintre scenarii vizează o rocadă, în sensul că ministrul Internelor, Radu Stroe, ar urma să preia portofoliul Transporturilor, iar locul său dela Internesă fie ocupat fie de Tudor Chiuariu, fie de Cristian David, fie de George Scutaru.

Potrivit surselor citate, există liberali care şi-ar dori ca Ministerul Transporturilor să fie preluat de către actualul ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, şi acest scenariu având deci la bază o rocadă a miniştrilor PNL pe ministerele deţinute de liberali.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.