724 total views

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, susține că pentru victorie, este posibilă o coalizare a tuturor forțelor, chiar și cu AUR, toți împotriva PSD.

Facem coaliție cu oricine”

În cadrul unei conferinței de presă, desfășurată la sediul Partidului Național Liberal, vineri 09 februarie, președintele filialei, deputatul Cristian Buican, a făcut un apel la toate partidele politice să se unească în lupta împotriva alianței formată din primarul Râmnicului, Mircia Gutău, și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, membri ai Partidului Social Democrat (PSD). Buican a subliniat necesitatea de a eradica „mafia pesedistă” care, în opinia sa, domină administrația locală.

Deputatul liberal și-a exprimat dorința de a colabora chiar și cu AUR în scopul de a demonta ceea ce el numește “mafia PSD” care, conform afirmațiilor sale, controlează administrația locală. Buican a îndemnat toate formațiunile politice să colaboreze pentru a contracara alianța dintre primarul din Râmnic, Mircia Gutău, și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, amândoi membri ai PSD. El a mai menționat că deschiderea sa către o colaborare inclusiv cu AUR sau alte partide, este în vederea diminuării influenței PSD.

Pentru victorie, este posibilă o coalizare a tuturor forțelor, și cu AUR, toți împotriva PSD. Și am mai declarat-o și o declar din nou: facem coaliție cu oricine împărtășește obiectivul nostru de a elimina această mafie pesedistă care a subjugat județul Vâlcea”, a spus recent liderul liberarilor vâlceni, într-o conferință de presă.

Buican a subliniat și performanțele PNL la nivel local, comparativ cu scorurile la nivel național, evidențiind astfel potențialul de succes al partidului în Vâlcea. „Organizația noastră este un exemplu de urmat, și nu numai că ne batem de la egal la egal cu PSD la nivel județean, dar avem și candidați cu șanse reale de succes atât pentru primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, cât și pentru Consiliul Județean.”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.