1,361 total views

…Lucian, iar fratele său, Constantin Rădulescu, președintele CJVL, se laudă acum că a asfaltat toată comuna. În 2021, aproape toate lucrările importante ale comunei Dănicei au fost date pentru executare către SC Dramicam SRL, societate administrată de Lucian Rădulescu. Cum? Cu grijă!

Să nu se preocupe CJVL să asfalteze toată ruta Dănicei, dacă Lucian Rădulescu zi de zi bate acest traseu!? Nu trebuie el să meargă în condiții „impecabile” și să nu-și rupă noul Touareg de 60.000, 70.000 euro? Trebuie!

„Astăzi, drumarii noștri au finalizat lucrările de asfaltare pe un tronson din DJ 678 E, pe raza comunei Dănicei. Pe teritoriul județului Vâlcea, DJ 678 E are o lungime de 8,4 km. El traversează comuna Dănicei și face legătura între comuna Cuca, din județul Argeș, și comuna Sâmburești, din județul Olt. Tronsoane din acest drum au fost modernizate și în anii anteriori, iar cu aceste ultime lucrări reușim să finalizăm întregul sector aflat pe teritoriul județului nostru. De acum, vâlcenii și cei care tranzitează această zonă pot circula în condiții optime și în siguranță”, se arată în textul laudativ.

În loc de concluzii,

Primarul comunei Dănicei, Pirneci Dumitru, de emoția reușitei a trebuit să-și schimbe cămașa de pe el. Nu știm dacă și altceva! Vedeți filmul promovat de Constantin Rădulescu!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.