513 total views

Ar putea fi și una și alta. Contactat, pentru a confirma sau infirma, edilul nu a dorit să comenteze prea multe. Însă, ne-a mărturisit că a fost sunat de foarte mulți ziariști și nu înțelege din ce zonă vine această informație în condițiile în care nici măcar nu și-a depus dosarul pentru o astfel de candidatură. Nici la partid nu au fost discuții în acest sens, ne mai spune edilul. Totuși, de undeva a plecat informația…

O imagine care spune multe, ținând cont de poziția primarului chiar în spatele președintelui României – Klaus Iohannis, care nu credem că a fost întâmplătoare, mai ales că președintele s-a întins să dea mâna cu el, lucru observat și de alți edili.

Tiberiu Costea este funcționar public, deci ar putea să acceadă la această demnitate, ultimul loc de muncă înainte de a deveni primar fiind la APIA Drăgășani, șef de centru. Trebuie menționat că edilul are studii avansate și deține în acest sens o diplomă de doctor în domeniul horticultură de la Universitatea din Craiova, unde a absolvit în 2010.

Tiberiu Costea a candidat pentru prima dată la Primăria Lungești, pentru funcția de primar, în 2012 din partea Alianței Electorale PSD-PNL, iar în 2016 își încearcă norocul pentru un al doilea mandat și-l câștigă detașat față de contracanditații săi. Sub deviza „fac politica cetățeanului”, edilul este recunoscut de colegii din Sud ca fiind ambițios, reușind în 2 mandate ce nu au reușit alții până când el a ajuns la primărie.

Tiberiu Costea ar putea ajunge Prefect de Vâlcea, iar PNL Vâlcea ar câștiga puncte electorale majore, demonstrând că se rebrenduiește și-și promovează oamenii de calitate, oamenii cu studii, oameni muncitori, care s-au remarcat prin activitatea întreprinsă.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.