184 total views

Comunicatul de presă se dă întotdeauna la iniţiativa instituţiei care îl emite şi este o apariţie plănuită care nu trebuie confundată cu publicitatea. Presupune schimbările în politica unei companii, lansarea de produse şi servicii noi, rezultate financiare deosebite, numiri în funcţii importante, sponsorizări, inaugurarea unor unităţi de producţie, tot ceea ce se întâmplă sau se schimbă într-o instituţie merită să fie comunicat cel putin câtorva ziare sau posturi de radio şi tv, pentru că schimbarea însăşi este o ştire de presă.

 

Introducerea mai sus expusă se datorează multitudinelor de comunicate de presă primite în fiecare zi de la CJ, Primărie, lideri de partid, instuţii, etc, care nu conţin, în mare parte majoritatea, ceea ce un comunicat de presă trebuie să conţină. Politicienii noştrii, se pare că nu cunosc definiţia unui comunicat de presă şi din această cauză comunicatele dumnealor nu conţin ceea ce mai sus am prezentat ca o scurtă definiţie, ci doar un mod de a-şi reproşa între ei ce nu e bun în grădina celuilalt.

Vă lăsăm pe dumneavoastră, stimaţi cititori, să decideţi dacă acest comunicat de presă, mai jos expus,  conţine ceea ce un comunicat de presă ar trebui să conţină.

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.