203 total views

Venirea fostului președinte Traian Băsescu la Vâlcea pentru a participa la lansarea candidaților PMP la alegerile locale, l-a marcat atât de tare pe liderul acestei organizații, încât a scos numai porumbei din gură.

received_1090661307642668-1

Discursul său a scos în evidență un lider slab pregătit politic, care din lipsă de argumente în încercarea sa de a trezi interesul public pentru un partid de buzunar, a ”lăudat” presa care nici măcar nu a fost invitată la eveniment, demonstrând că liderul local al PMP, Marian Mirea, nu se poate ridica mai sus de vechea sa meserie de barman de cârciumă de cartier. Pretenția lui de candidat la primăria Râmnicului este o căciulă mult prea mare pentru micul cârciumar aflat în postură de client și cosumator de inepții fără sifon. Prin afirmația că ”oamenii s-au săturat de vechii politicieni”, Mirea pune” dop” carierei sale politice, fiind luat la ”ochiul lui Băse”, care privește după colțurile dantelate ale rochiței Elenei, între două pahare de wisky cu gheață. Marian Mirea încă nu a înțeles că acest partiduleț este construit pe un fundament al unor vechi politicieni, în marea lor majoritate PDL-iști, care au guvernat țara asta după ureche și că a făcut cea mai mare gafă din ștearsa lui carieră politică când a spus că s-a săturat de vechii politicieni în fața bătrânului matelot cu două mandate în fruntea statului…
Dacă ar fi să luăm în calcul numai acest aspect din discursul monumental al președintelui de organizație județeană a PMP, putem trage concluzia că Mirea și-a dat foc la valiză. Nicio pierdere pentru PMP și nici pentru primăria Râmnicului. Salutare, monșer!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.