545 total views

Compania Avi-Giis din judeţul Vâlcea, cu activităţi în prelucrarea şi conservarea cărnii, deţinută de Aurel Simion este prezentă, prin magazinele proprii și nu numai, în mai multe locații din țară, dar și din afara țării.

Săptămâna trecută și-a descchis porțile noul centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, unde poate fi găsit în interiorul retailer-ului european Carrefour și standul cu produse tradiționale românești al companiei Avi-Giis. Amenajat la intrarea principală, standul oferă o gamă de produse tradiționale, prepararea lor fiind făcută după rețete tot tradiționale, fiind încadrate într-o denumire unică și anume, ”ca altădată – bucate românești”.

Sunt prezenţi cu produsele tradiționale în Craiova, Vâlcea, Gorj, Piteşti şi Constanţa prin distribuitori, în cele trei magazine proprii din Vâlcea, dar şi în Auchan şi Carrefour, iar de anul trecut pe piaţa externă în Spania şi Italia, în urma participării la târgul alimentar Anuga din Germania.

Ministrul Petre Daea – Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – pentru rezultate deosebite în campaniile agricole din anul 2017, pentru efortul depus zi de zi în a demonstra că în România se poate face producție alimentară în mod tradițional, i-a acordat d-lui Simion Aurel pentru SC Avi-Giis SRL, titlul de ”Producătorul Tradițional al anului 2017”.

Așadar, în centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, noul stand cu produse tradiționale al companiei Avi-Giis, din incinta Carrefour, vă așteaptă zilnic cu produse proaspete de-ți lasă gura apă!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.