204 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din sectorul Drăgăşani a desfăşurat o serie de activităţi în ultima perioadă în întreaga arie de operare (municipiul Drăgăşani şi comuna Prundeni).

apavil 2014AVARII REZOLVATE.  Au fost remediate pierderile pe reţeaua de distribuţie în cartierul Zlătărei (str. Progresului) şi în cartierul Bârsanu (str. T. Vladimirescu).

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au verificat şi s-au curăţat cu hidrojetul căminele de racord ale scărilor de bloc şi tronsoanele de canalizare pe strada T. Vladimirescu (platforma industrială); s-au verificat şi s-au remediat defecţiunile la instalaţiile interioare în blocul B1 – Sc. A şi în blocul G2 – Sc. B; s-a montat o vană DN100 pe intrarea rezervorului de 300 mc la STAP nr. 2 Olt (refulările de la puţurile de apă nr. 7 şi nr. 8); s-a continuat acţiunea de ridicare a capacelor căminelor de canalizare pe strada Tineretului; s-au verificat şi s-au eliminat pierderile la vanele montate pe coloanele de refulare din STAP nr. 1 Rudari; s-a tăiat vegetaţia în zona de protecţie a rezervorului de 2.500 mc din Dealul Viilor; s-au continuat lucrările de ridicare a capacelor pentru căminele de canalizare pe strada Melodiilor; s-a pregătit reţeaua de transport şi distribuţie de 110 mm pentru cartierul Zărneni, în vederea efectuării probei de presiune; s-a refăcut acostamentul pe str. Aleea Trandafirilor, în urma intervenţiei la canalizare pentru blocul 40; s-a urmărit în permanenţă funcţionarea echipamentelor la toate staţiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgăşani, precum şi la staţia de epurare din Drăgăşani şi staţiile de repompare din Prundeni  şi au fost verificaţi parametrii apei potabile furnizate în cele două sisteme, precum şi ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.

APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite apometre la case.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată în continuare  asistenţa tehnică la staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt, cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”.

PROBLEME DEOSEBITE.  S-au definitivat lucrările la rezervorul de 2.500mc din Dealul Viilor şi s-a realizat by – pass – ul între refularea de 273 mm de la STAP nr. 1 Rudari şi refularea de 325 mm de la STAP nr. 2 Olt în varianta nouă de distribuţie a apei din rezervorul respectiv.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.