2,533 total views

Guvernul a aprobat ca în 27 iunie să aibă loc alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar în 35 de localităţi din ţară (6 oraşe şi 29 de comune). În județul Vâlcea, comunele în care cetăţenii sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege un nou primar care va administra localitatea până la scrutinul din 2024 sunt Slătioara și Scundu. Candidaturile au fost deja depuse, data limită fiind 7 iunie, iar campania electorală va începe în data de 12 iunie.

Astăzi despre Slătioara,

unde în cursa pentru funcția de primar s-au înscris candidați de la PSD, PNL, PMP și AUR. Dacă de la partidele mari candidații sunt deja cunoscuți, candidatul de la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) s-ar putea să nu fie cunoscut cetățenilor din această localitate ca și candidat. În rest, Luculescu Cosmin, căci despre el este vorba, este foarte cunoscut de toți localnicii, fiind tehnicianul veterinar al acestei urbe.

Luculescu Cosmin, cel care își dorește să câștige Primăria Slătioara și să-i reprezinte pe săteni în următoarea perioadă, se ghidează după sloganul „Omul sfințește locul !”, și vrea „Dreptate pentru Slătioara !”. O experiență administrativă a mai avut în legislația 2008 – 2012, când a candidat pentru funcția de primar al acestei localități, dar și pentru Consiliul Local, din partea Partidului România Mare (PRM), fiind pentru 4 ani, membru în acest consiliu.

Potrivit CV, candidatul PRM are 42 de ani, locuiește în Slătioara, pe strada Luculeștilor, și este tehnician veterinar în această comună. Prin ocupația sa, a devenit cunoscut intrând în curțile oamenilor pentru a le vindeca animalele. Acest job, îi dă ocazia lui Cosmin să ia decizii în rândul societății din care face parte, meseria lui fiind una aducătoare de beneficii pe multiple planuri. Meseria de tehnician veterinar este potrivită pentru iubitorii de animale, care doresc să aibă contact cu ele și să le poată ajuta. De asemenea, cine prestează o așa meserie aduce o mare bucurie celor care locuiesc în zona rurală, pentru că le ajută animalele din gospodărie sau ferme și care au diverse probleme. Deci, ești iubitor de animale, ești iubitor și de oameni și zilnic te gândești la binele lor.

Să nu uităm, în județul Vâlcea, avem foști candidați care înainte de a-și câștiga mandatele de primari, au fost tehnicieni veterinari sau chiar medici veterinari. Pentru ei, această meserie a fost un „bonus”, pentru că intrând în curtea omului și socializând cu acesta independent de voința lui a devenit pe loc și cunoscut, iar ăsta e un mare avantaj în campaniile electorale pe care tu candidat, cu această mesiere, îl ai, în timp ce contracandidații tăi… nu.

Luculescu Cosmin consideră că „mai sunt multe de făcut în această localitate – locuri de joacă, sală de sport, canalizarea, problema apei potabile pe care jumătate din comuniate o are, atragerea de fonduri europene la o scară mult mai mare, creerea unui parc fotovoltaic și multe altele”.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.