290 total views

Nori negri se adună pe cerul liberalilor vâlceni. Având adevărate premoniții, aceștia au trecut la discreditarea unuia dintre contra-candidați. Fără un program de guvernare bine conceput, fără planuri de viitor care să fie puse în practică, fără proiecte realiste, liberalii bat din poartă-n poartă cerșind votul alegătorilor din Bujoreni. Au și un plan de bătaie care nu ține de fair-play: discriminarea unui consilier care după spusele lor ar putea deveni viceprimar.

Am primit mai multe informații, în privat, despre campania pe care liberalii înțeleg să o facă în comuna Bujoreni și anume, atac la persoană, la familie și declarații fără acoperire. Toate acestea sunt transmise de către liberali prin sms-uri sau direct cetățenilor cărora le cer votul. Deținem textul sms-urilor, total agramate, dar nu le vom publica, deși știm că ele circula de la liberali către pesediști, dar si spre alte persoane. Se încearcă astfel manipularea cetățenilor prin zvonuri ireale. Cuvintele de bază ale liberalilor rostite cetățenilor sunt: “ nu face, nu are, le-au pierdut, nu fac nimic”….și lista de cuvinte negative ar putea să continue. Acest sms care circulă prin intermediul rețelelor de socializare, dar în privat, vine după ce tot ei, liberalii, au ieșit pe ușa din dos a primăriei Bujoreni, în urmă cu câteva luni, după ce ex-primarul Gheorghe Udubae a renunțat la funcție.

Stați aproape! Urmează un nou articol incendiar despre un candidat care-și dorește să conducă comuna Bujoreni, dar este rău platnic. Un amănunt vă mai putem spune – un document pe care îl deținem va demonstra de ce acesta își dorește funcția de primar.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.