209 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 9 – 13 noiembrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

apavil-interventii

AVARII SOLUŢIONATE. S-a intervenit în vederea soluţionării avariilor la reţeaua de apă pe str. Republicii – bl. R17, inters. Maior V. Popescu cu Gib Mihăescu.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, folosindu-se 2 mc de beton şi 5 tone de asfalt pe str. Calea lui Traian Sud – bl. S19, Decebal şi Matache Temelie, precum şi în cartierul Ostroveni – bl. A34 – sc. B, A41 – sc. C, B0, A11/III.

ÎNLOCUIRE REŢEA. S-au înlocuit 120 ml de reţea apă potabilă PEHD D110 pe str. Calea lui Bucureşti.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată asistenţa tehnică în urma solicitărilor la următoarele adrese: Eftimeşti nr. 98A, Cojocarilor nr. 20, Krusevac nr. 15A.

STAŢII DE POMPARE IGIENIZATE. Au fost executate lucrări de igienizare pentru staţiile de pompe Dealul Malului. În plus, acestea au fost pregătite pentru perioada sezonului friguros.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  zonele Ostroveni, Zăvoi, Nord, 1 Mai, Petrişor, Colonie Nuci; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu, precum şi staţia de pompare Râureni; a fost montat un capac de canalizare compozit la inters. str. Carol I şi Căpitan Negoescu; a fost refăcută suprafaţa carosabilă după executarea lucrării la bl. A11/3 în Ostroveni; a fost înlocuit un tub de canalizare rupt Dn200 mm pe str. Dacia; au fost sudate capacele de canalizare care produceau zgomot pe str. Şt. Vodă; a fost înlocuit un robinet general la bl. R17, sc. C – str. Republicii.

42 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 42 apometre, fiind întocmite şi un număr de 12 documentaţii tehnice.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.