104 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat săptămâna trecută o activitate intensă în Municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale. O parte dintre problemele soluţionate de Apavil au fost semnalate cu ocazia audienţelor susţinute de primarul municipiului, fiind transmise ulterior spre rezolvare operatorului de apă. De asemenea, trebuie spus că cetăţenii din Râmnicu Vâlcea pot semnala probleme atât în scris, cât şi cu ocazia audienţelor susţinute de conducerea Apavil.

6 AVARII SOLUŢIONATE.

Au fost remediate 6 avarii la reţeaua de apă: străzile Şt. Vodă nr. 74, Calea Bucureşti, I. Câmpului, Poenari nr. 21, Măceşului nr. 136 şi Decebal – bl. D9.

ÎNLOCUIRI DE BRANŞAMENTE.

Au fost înlocuite 9 branşamente la blocurile A37/I, A37/II, A41/I, A23, A43/III – str. N. Stănescu şi M. Sorescu.

LUCRĂRI DE BETONARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului şi betonare, fiind folosite 13,5 tone de material, pe străzile Şt. Vodă nr. 74, Calea Bucureşti, I. Câmpului, Poenari nr. 21, Măceşului nr. 136 şi Decebal – bl. D9, N. Stănescu, M. Sorescu şi Ferdinand.

SE AMENAJEAZĂ TERENUL PE STR. BUDA.

În perioada de referinţă, au fost executate lucrări de amenajare a terenului pe str. Buda, în urma extinderii reţelelor de apă şi canalizare.

LUCRĂRI FINALIZATE PE STR. FERDINAND.

Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD Dn110 mm şi a branşamentelor, pe str. Ferdinand.

ÎNCEP LUCRĂRILE PE STR. FAGULUI.

A fost întocmit necesarul de materiale pentru începerea lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor/canal şi racorduri.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: a fost montat un capac de canalizare în zona Nord la bl. 26 – str. Calea lui Traian şi a fost turnată mixtură asfaltică; a fost executată armătură din plasă sudată în vederea turnării de piese suport din beton armat (20 buc.); a fost montată o ramă cu capac carosabil şi piesă suport din beton în zona Nord – str. Calea lui Traian (3 buc.); a fost refăcută suprafaţa carosabilă prin turnare beton B300 pe str. Feţeni (Goranu).

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Nord Centru, Zăvoi, 1 Mai II, Petrişor, precum şi pe străzile Calea lui Traian, Posada, Eftimeştilor, Inăteşti şi R. V. Băbeanu.

163 APOMETRE VERIFICATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 163 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.