288 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centrul de Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare.

apavil2

Astfel, în sectorul Băile Govora s-a intervenit în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie – str. Tudor Vladimirescu- Hotel Belvedere și conductă alimentare apă PEHD, De 75 în sat Cernele – Păușești Otăsău, precum şi la mai multe branşamente individuale din Băile Govora și Păuşeşti Otăsău.. Au continuat lucrările de înlocuire a rețelei de distribuție a apei potabile prin montarea conductei PEHD De160 pe str. T. Vladimirescu ( zona Goscom – Băile Govora) și lucrările de extindere rețea de canalizare – săpătură mecanică, montat țeavă PVC Ø200 și cămine de vizitare pe str. Mihai Eminescu. S-a turnat asfalt pentru aducerea la starea inițială a carosabilului în zonele de intervenție pe str. Zorileanu și Tudor Vladimirescu – Parc Central. Nu în ultimul rând, a fost monitorizată funcţionarea grupurilor de pompare şi repompare apă potabilă din Păuşeşti Otăsău şi Buneşti și s-a refăcut hidroizolația la acoperișul stației de apă Barcanele – Păușești Otăsău.

În sectorul Horezu au fost decolmatate şi curăţate manual şi mecanic prizele şi grătarele de captare de suprafaţă Vaideeni, Izvorul Rece, curățate și spălate căminelor de vizitare și rețeaua de canalizare de pe str. Eroilor, coșurile la cele 9 stații de repompare ape uzate din Cernișoara. S-au făcut intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe rețeaua de alimentare cu apă:  intervenții pe conducta de oţel Ø89  în sat Măldărești și  conductă de oțel Ø89 și Ø114 în sat Vaideeni, intervenții pe conducta PEHD De110 – Vaideeni și pe branșamentele individuale: s-a înlocuit branșament apă la Școala Generală Măldărești, s-au făcut reglaje regulator de presiune în Romanii de Jos, sat Olari și Horezu și s-a schimbat poziția apometrului la branșamentul de apă pentru SC. Soex Impex SRL – Horezu. S-a asigurat asistență tehnică la lucrările de reabilitare în Vaideeni și și s-a refăcut zona de protecție sanitară de la Stația de Epurare Măldărești prin betonare și fixare de stâlpi din beton. Nu în ultimul rând, s-au finalizat lucrările de montare conductă alimentare apă PEHD De63 și refacere branșamente individuale pe str. Tudor Vladimirescu.

În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi (comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. S-a refăcut barajul pe râul Luncavâț în vederea creșterii debitului sursei la stația de apă Șirineasa. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile situată în Băbeni – pe str. Mărculești, Tătărani, Serafimești, Ungureni și Coloniei. S-au decolmatat, curăţat şi spălat staţiile de pompare ape uzate din comunele Nicolae Bălcescu şi Şirineasa, totodată fiind înlocuite o serie de branşamente individuale în aceste două localităţi.

Activitatea săptămânală din sectorul Băbeni a mai vizat: monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de pompare şi repompare Romani – Pădureţu şi Băbeni; verificarea rețelei noi de canalizare de pe str. Calea lui Traian și efectuarea de racorduri de canalizare la abonații existenți; urmărirea lucrărilor de săpătură mecanică la montarea conductelor de apă pe str. Bistriței și Calea lui Traian, de apă şi canalizare pe Calea lui Traian, precum şi a celor de realizare a racordurilor în zona blocurilor.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.