197 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din sectorul Drăgăşani a desfăşurat o serie de activităţi în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, au fost remediate două avarii la reţeaua de apă în cartierul Zlătărei – pe str. Şcolii şi la bl. D, sc. B – pe str. Aleea Viitorului.

Apavil_Interventie2

De asemenea, au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat cămine de racord la reţelele de canalizare ale scărilor de bloc; s-au continuat lucrările de racordare la canalizare; s-a urmărit în permanenţă funcţionarea echipamentelor la toate staţiile de pompare apă din Drăgăşani şi Prundeni, precum şi la staţia de epurare din municipiu şi la staţiile de repompare din cea de-a doua localitate; au fost verificaţi parametrii apei potabile furnizate şi cei ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.
Tot în cursul săptămânii trecute au fost verificate şi înlocuite apometre în Drăgăşani şi Prundeni, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere metrologic sau erau blocate.
A fost asigurată în continuare asistenţa tehnică pe str. Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Primăverii, Regele Ferdinand, Belşugului dar şi la staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani” din cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”, respectiv a lucrărilor de extindere canalizare în Drăgăşani – cartierele Zlătărei, Zărneni şi Valea Caselor (13.998 ml şi 11 staţii de pompare) în cadrul proiectului „Realizarea ratei de conectare de 100% în aglomerarea Drăgăşani”.
Nu în ultimul rând, s-au executat lucrări de spălare cu hidrojetul a tronsoanelor de canalizare în cartierul Zlătărei, pentru a se realiza identificarea exactă a traseului conductelor prin mijloace video.
De asemenea, a fost refăcută împrejmuirea unei proprietăţi situate pe str. Izvoarelor, afectată de realizarea canalizării în cadrul POS Mediu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.