127 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în localităţile operate, în colaborare cu autorităţile locale.

8 AVARII SOLUŢIONATE

Au fost remediate 8 avarii la reţeaua de apă: străzile Ioana Radu, M. Temelie – bl. 73, Republicii – bl. R20, Calea Bucureşti nr. 12, V. Olănescu nr. 1, Libezi, Râureni şi R. V. Băbeanu.

ÎNLOCUIRI DE BRANŞAMENTE

Au fost înlocuite 10 branşamente la blocurile A17/I, A35/II, A37/III, A41/II, A40/II, A38/I, A34/I şi A24/II – cartier Ostroveni.

LUCRĂRI DE BETONARE

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului şi betonare, fiind folosite 12 tone de material, pe străzile Dragoş Serafim, Lunca, precum şi în Ostroveni – bl. A17/I, A35/II, A37/III, A41/II, A40/II, A38/I, A34/I, A24/II.

ÎNCEP LUCRĂRILE PE STR. FAGULUI

A fost întocmit necesarul de materiale pentru începerea lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor/canal şi racorduri.

OCNELE MARI

În perioada de referinţă, au fost executate lucrări de amenajare a terenului pe str. Buda, în urma extinderii reţelelor de apă şi canalizare. De asemenea, a fost întocmit necesarul de materiale în vederea începerii lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă şi a branşamentelor pe str. 1 Decembrie. Nu în ultimul rând, au fost înlocuiţi 170 ml de ţeavă apă potabilă pe str. Lunca.

PROBLEME PUNCTUALE

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: au fost curăţate pompele de la staţiile Vlădeşti, Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost finalizate lucrările la racordurile de canalizare Dn 160 mm pe str. Intr. Macarie (5 buc.) şi s-au montat capacele de canalizare şi piesele suport din beton armat; au fost curăţite manual căminele de canalizare în Traian şi Ostroveni; au fost montate 6 dale din beton armat; a fost executată canalizarea pluvială Dn 160 mm pe str. Rozelor; a fost înlocuit un hidrant subteran Dn80 pe str. D. Serafim; s-au executat lucrări de săpătură pentru poziţia de sudură la canalizarea prin pompare de la Vlădeşti; a fost refăcut terenul prin betonare (4,5 mc); a fost montată o ramă cu capac canalizare compozit şi piesă suport pe str. Vlădeşti nr. 260.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în Râmnicu Vâlcea – zonele Ostroveni, Nord, 1 Mai II, Stolniceni – Protectchim, precum şi pe străzile Depozitelor, Calea lui Traian, Al. Ciocârliei, Ferdinand, Regina Maria, Timiş, Dr. Sabin, G-ral Magheru, Gib Măhăescu, Splaiul Independenţei, Dealul Malului, Carol I şi Episcop Inochenţie; Drăgăşani, Vlădeşti, Bujoreni, Ioneşti, Băbeni şi Brezoi.

189 APOMETRE VERIFICATE

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 189 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 25 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.