187 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în localităţile operate, în colaborare cu autorităţile locale.

7 AVARII SOLUŢIONATE.

Au fost remediate 7 avarii la reţeaua de apă: str. Republicii – bl. R26, sc. B, Zăvoi – bl. 12, sc. B, Colonie Nuci – Baraca 1, str. Nicolae Bălcescu – Arene, str. Râureni nr. 62, Ostroveni, la Şcoala Generală nr. 9 şi în comuna Mihăeşti.

LUCRĂRI ÎN OCNELE MARI.

Au continuat lucrările de amenajare a terenului afectat de lucrări pe str. Buda şi a fost întocmit necesarul de materiale pentru demararea lucrărilor pe str. 1 Decembrie.

ÎNLOCUIRI DE BRANŞAMENTE.

Au fost înlocuite 16 branşamente de apă potabilă la blocurile G80 – sc. A, B, C şi D, A38/III – sc. A, C şi D, A38/I – sc. A şi B, A34/I – sc. B şi C, A34/II – sc. B, C şi D, A33 – sc. A şi B (cart. Ostroveni).

LUCRĂRI DE BETONARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului şi asfaltare, fiind folosite 4 tone de material / 9 mc, pe străzile N. Bălcescu, 1 Mai nr. 15, V. Olănescu nr. 1, Florilor, Dr. Hacman nr. 10, Ştirbei Vodă nr. 72, Splaiul Mircea Vodă nr. 10 şi Doctor Sabin nr. 6.

ÎNCEP LUCRĂRILE PE STR. FAGULUI.

A fost întocmit necesarul de materiale pentru începerea lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor/canal şi racorduri.

PROBLEME PUNCTUALE REZOLVATE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: a fost dezafectat un branşament vechi OL – str. E. Ciorăscu nr. 112; a fost executat un branşament de apă potabilă PEHD Dn32 şi a fost dezafectat un branşament OL – str. Splaiul Independenţei; au fost curăţate pompelor de la staţiile Morilor – Arinilor, Goranu şi Vlădeşti; au fost sudate capacele de pe căminele de canalizare care produceau zgomot; a fost refăcut un cămin de canalizare la blocul B5 (zona Ostroveni I); au continuat lucrările la canalizarea menajeră prin pompare Dn 160 mm Vlădeşti, prin montarea a 11 ml de ţeavă; a fost executată o traversare stradă la canalizarea prin pompare de la Vlădeşti şi s-a turnat beton B300 pentru refacerea carosabilului.

GURI DE SCURGERI CURĂŢATE.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în Râmnicu Vâlcea – zonele Ostroveni, Nord, Zăvoi, Centru, precum şi pe străzile Livezi, Şt. Vodă nr. 300, Libertăţii – bl. A18, Râureni – Stolniceni şi Târgului. Lucrări similare au avut loc în Drăgăşani, Vlădeşti, Brezoi, Băile Olăneşti, Păuşeşti Măglaşi, Costeşti, Cernişoara, Horezu, Băbeni, Bălceşti, Dăeşti, Şirineasa şi Băile Govora.

184 APOMETRE VERIFICATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 184 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 17 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.