222 total views

Mircia Gutău ne cere soluții de fluidizare a traficului, noi îi cerem public să recupereze banii plătiți pe studiile incompetente, altfel îl vom acuza de prejudicierea bugetului local!

Conducerea administrației locale efectiv s-a făcut de râs, astăzi, prin emiterea unui comunicat de presă care ne demonstrează incompetența celor enumerați ca și participanți la conferința de presă unde toti trebuiau să prezinte soluția în vederea fluidizării traficului din municipiu. Mai mult, următorul eșec în fluidizarea traficului Gutău vrea să-l pună în cârca râmnicenilor și astfel să nu mai fie tras la răspundere pentru cheltuirea banului public pe incompetența ”specialiștilor”

Contractele cu dedicație au adus astăzi traficul orașului într-un haos!

Am publicat recent un articol cu titlul ” Nici Mircia Gutău nu mai e ce-a fost!”, iar astăzi ne demonstrează că am avut dreptate. Dacă pentru 1km de drum carosabil în centrul orașului conducerea Serviciului Rutier și a Poliției Municipiului nu găsesc o soluție viabilă de fluidizare a traficului, e clar că incompetența s-a adunat la Vâlcea. Se impune de urgență demisiile acestora. Pentru a câta oară se va schimba sensul de trafic din centrul Râmnicului? Câte studii de incompetență mai plătiți domnule primar din buzunarul nostru? Care sunt firmele de specialitate cărora le-ați plătit incompetența? Contractele cu dedicație au adus astăzi traficul orașului într-un haos. Cereți râmnicenilor soluții de fluidizare a traficului? Rușine! Mai aveți tupeul să vorbiți despre specialiști din primărie? Păi dacă aveți specialiști, de ce cereți soluții de la nespecialiști? Primăria nu are specialiști în nici un domeniu. Primăria are funcționari de cea mai proastă factură posibilă! Nu mai dați înainte cu specialiștii din primărie, că aveți numai incompetenți, ați spus personal acest lucru!

Iată dovada incompetenței la Vâlcea!

”Astăzi, 13 septembrie 2017, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea o conferință de presă comună a Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul Rutier. Au fost prezenți Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea – domnul Mircia GUTĂU, Viceprimarul Municipiului Râmnicu Vâlcea – domnul Eusebiu VEȚELEANU, Șeful Serviciului Rutier Vâlcea – domnul Subcomisar de Poliție Florian IONIȚĂ, Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea – Comisar Șef Ion MATEI, Șeful Biroului Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea – comisar șef Ion DEACONU, inspectorul Biroului Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea – comisar Cosmin IANA.
Domnul Mircia GUTĂU împreună cu toți ceilalți factori de decizie prezenți au declarat că au luat toate măsurile necesare în vederea fluidizării traficului, apelându-se inclusiv la o firmă de specialitate, în vederea întocmirii unui studiu în acest sens.
Având în vedere faptul că soluția propusă de firma care a întocmit studiul de trafic nemulțumește locuitorii orașului nostru, Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea anunță toți cetățenii Râmnicului că începând de astăzi, 13 septembrie 2017 și până vineri, 15 septembrie 2017 inclusiv, pot trimite soluții de fluidizare a traficului pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea, la următoarele adrese și numere de telefon:
– adresa de e-mail a Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea: primaria@primariavl.ro;
– la numărul de telefon TELVERDE (gratuit): 0800.809.809;
– pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea: Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.
Vă informăm, de asemenea, că în data de sâmbătă, 16 septembrie 2017, o comisie tehnică formată din specialiști ai Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu specialiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul Rutier, vor analiza toate soluțiile venite de la cetățeni și vor proceda la o simulare a celor mai viabile dintre acestea.
Vă mulțumim și așteptăm propunerile dumneavoastră la adresele și numerele de telefon mai sus menționate!”

Soluția noastră: Să plecați cu toții, incompetenților !

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.