313 total views

Dacă ești electrician și nu ai un loc de muncă, dar îți dorești, poate te interesează postul pe care ABA Olt l-a scos la concurs. Suntem convinși că în Vâlcea avem foarte mulți electricieni foarte buni și probabil la fel de mulți care nu au la ora actuală un job în acest domeniu.

Ne-am gândit să dăm o mână de ajutor Administrației Bazinale de Apă Olt și astfel să promovăm organizarea concursului/examenului pentru ocuparea a două posturi vacante de electrician pentru o perioadă nedeterminată, în cadrul Sistemului Hidrotehnic Independent Priza Olt.

Cerințele specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării celor două posturi vacante sunt – studii medii, calificare electrician, cunoștințe în domeniul automatizărilor, cunoștințe în domeniul măsurătorilor PRAM .

Așadar, dosarele de înscriere se depun la secretariatul ABA Olt cu sediul în Râmnicu Vâlcea din strada Remus Bellu nr. 6, până la data de 02.05.2018. susținerea probei scrise va avea loc pe data de 10 mai 2018, începând cu ora 9.00, iar proba practică în aceeași zi de la ora 12.00. Ambele probe se vor susține la sediul Sistemului Hidrotehnic Independent Priza Olt din strada Buridava nr 60 din Râmnicu Vâlcea. Interviul, ultima probă, va fi susținut pe data de 16 mai 2018, ora 10.00, tot la sediul din str. Buridava.

Tematica și bibliografia atașate  

deschide și descarcă fișier – Anunt ABA Olt

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.