191 total views

Împarţiţi în mai multe echipe, dar acţionând în comun Administraţia Bazinală de Apă Olt şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Vâlcea au participat sâmbătă 28 septembrie 2013 la campania de ecologizare “Let’s Do It, România!” cu peste 100 de voluntari.

Pentru această ediţie, Administraţia Bazinală de Apă Olt a ales să dezvolte o campanie mai amplă acţionând cu formaţiile de lucru ale Sistemul de Gospodărire a Apelor Vâlcea , pe următoarele cursuri de apă din judeţ:
-formaţia Govora – pârâul Hinta şi pârâul Govora;
– formaţia Brezoi, pârâul Lotru;
– formaţia Drăgăşani, pârâul Pesceana;
– formaţia Horezu pârâul Luncăvăţ.
Încă de la prima ediţie, angajaţii Administraţia Bazinală de Apă Olt şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Vâlcea au răspuns acestei iniţiative, făcând ca numărul voluntarilor să crească de la an, la an.
Alături de Administraţia Bazinală de Apă Olt au participat la acţiunea de ecologizare cadre didactice şi elevi de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân cu aproximativ 60 de voluntari.
În urma acestei acţiuni au fost colectaţi peste 500 saci cu diferite deşeuri.
,,Susţinuţi de autorităţile locale şi de instituţiile de învăţământ din zonă, voluntarii şi-au propus să redea oraşelor ,comunelor ,satelor şi cursurilor de apă frumuseţea pe care, din păcate, deşeurile o sufocă în fiecare zi. Administraţia Bazinală de Apă Olt îndeamnă populaţia să păstreze curăţenia şi să arate că le pasă de mediu”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.