375 total views

Președintele USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu, susține că prezența scăzută la urne în județul Vâlcea, pentru referendumul din 6 și 7 octombrie, se datorează faptului că vâlcenii sunt interesați de cu totul alte probleme pe care actuala conducere locală și județeană nu le rezolvă.

Acest referendum s-a dovedit a fi unul despre o temă falsă, fără interes pentru societatea românească în ansamblu. Cetățenii au refuzat să legitimeze încercarea unor actori politici de a-i speria și exploata pentru propriile interese. Singurii consecvenți și care au tratat cu seriozitate acest referendum, cu o prezență activă în secții, am fost noi, cei de la USR, singurul partid care face opoziție reală! Mulțumesc celor 416 delegați ai USR Vâlcea care au asigurat corectitudinea procesului electoral în secțiile de votare din întreg județul și care ne-au transmis în timp real situația din teren. Democrația este apărată de oamenii de bună credință, care au ales să se implice activ în organizarea acestui referendum și pe care-i dorim alături și la următoarele alegeri. În ceea ce privește procentul scăzut din Vâlcea, putem afirma că pe vâlceni îi interesează cu totul alte probleme, cu adevărat importante pentru județ, care, din păcate, nu sunt rezolvate de actuala conducere de la nivel local și județean — Consiliu Local, Consiliu Județean, deputați și senatori de Vâlcea. Absența masivă a cetățenilor de la vot este un vot de blam clar la adresa actualei clase politice, inclusiv de la nivelul județului Vâlcea”, a declarat Andrei Gheorghiu, președintele USR Vâlcea.  

USR își exprimă speranța că propaganda mincinoasă și bazată pe ură nu a lăsat urme în societate și că toți cetățenii, indiferent dacă au votat sau nu la acest referendum și indiferent de credințele lor, se vor regăsi în lupta pentru o societatea prosperă, dreaptă și europeană, uniți, așa cum merită România, de Centenar. 

 

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.