230 total views

Mircea Gheorghe Drăghici – trezorierul PSD – deputatul consultanță – acest „patron al Apelor Române” până să intre la pușcărie, că nu mai este decât un pas, mai face un ultim gest pentru bunul și „legistul” lui mecanic, pe viață, Sandu Victor. Chiar dacă încalcă orice lege, așa cum se pare că a făcut toată cariera lui, acesta întinde ultimele sfori pentru retrogradarea mecanicului șef, să nu cumva să râmână fără pâine cât el va sta la închisoare pe banii noștri, ca un boier, așa cum stau toate vip-urile astea care ajung la reeducare.

Nu înțelegem, cum un penal ca Drăghici poate administra de ani de zile bugetul PSD? Aaaa…Dragnea e tot penal?! În fine. Clar este că deputatul consultanță conduce ANAR până va intra la pușcărie. Și dacă ne luăm după modelul unei primării conduse din pușcărie de un G.M. moldovean, putem să spunem că G.M. de Argeș va avea tupeul să conducă ANAR, la fel, din pușcărie.

Pe site-ul ANAR a fost publicat noul calendar de desfășurare a concursului de ocupare a funcției de conducere – director – pe o perioadă nedeterminată la ABA Argeș-Vedea din cadrul Administrației Naționale „Apele Române”

Astfel că, astăzi începând cu orele 16.00 va fi afișat rezultatul privind contestația la selecția dosarelor de concurs, iar pe data de 19.04.2018 ora 11.00 se va desfășura proba scrisă care va fi urmată de proba practică în data de 25.04.2018. Ultima probă – susținerea interviului – va avea loc în data de 2.05.2018 ora 11.00.

Desfășurarea concursului în condiții normale a fost întreruptă de un Moisescu, pe care și l-ar dori și ABA Olt…poate și Mureș…sau și altă administrație bazinală, care a scos în evidență, sesizând, posibila fraudare a concursului prin comisii întocmite ilegal și nu numai. Nu vom relua subiectul în totalitate, dar pentru a înțelege exact cum au stat lucrurile, în data de 23 martie, când a început examenul puteți reciti AICI.

Candidatul Moisescu, cel bazat și cunoscător al legislației Apelor, dar mai ales a HG-ului 286 – „aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice”, ne-a explicat câteva articole care indică posibila încercare de fraudare a concursului – Art 8,12,33 ori 39 și altele. Oricine poate citi AICI HG 286

Curios este dacă, astăzi 18 aprilie 2018, în condițiile în care Sandu Vicotor și-a anunțat, conform HG 286 – Art 39 alin (1), în scris intenția de a participa din nou la concurs acceptând noile date din noul calendar de desfășurare (exact cum a făcut candidatul Moisescu), mai ocupă și scaunul directorial al ANAR. Dacă este așa, iar avem de-a face cu încălcarea HG 286 pentru că a râmâne candidat trebuie la ora actuală să fii suspendat din funcția de conducere, suspendare care trebuia anunțată printr-o decizie și afișată pe site-ul ANAR pe 22 martie, când a avut loc înscrierea la examenul/concursul de la ABA Argeș – Vedea. Ori, pe site-ul ANAR nu se regăsește acest document.

Vom urmări cu interes desfășurarea concursului, care ar trebui astăzi la afișarea rezultatelor să fie anulat și reluat la o data ulterioară, pentru a da posibilitatea și altora de a se înscrie la acest concurs, mai ales dacă Sandu a înțeles că nu poate candida nici dacă se suspendă (sîc!). Este posibil ca Moisescu să fii rămas singurul candidat, dar care să facă contestație la contestație, știut fiind faptul că nu dorește să fie examinat de aceeași comisie ilegal întocmită.

Oricum, e fain să vezi cum un director de talia ANAR vrea să se retrogradeze singur, de frică! Așa ceva, mai rar! Clar arelegătură cu cei 7 ani cu executare pe care i-a primit „patronul Apelor” – Mircea Draghici. Cel care a nenorocit 38 de primari. Ce a hotărât prima instanță puteți citi AICI. Ce cadouri a primit mecanicul șef Sandu, puteți citi AICI

Vom reveni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.