338 total views

„Se spune că ANAF a schimbat firma de pază prin licitație și a câștigat o firmă nouă care e plătită, dar care nu are nici un angajt, aceștia având nevoie de atestări speciale pentru funcția asta. De aceea, în lipsa gardienilor, inspectorii instituției fac de pază la intrare, cu rândul. Am văzut că există și un tabel de repartizare pe zile, ca să poată îndruma cineva oamenii pe la ghișee. La poarta angajaților păzește femeia de serviciu. Ai putea ancheta asta?”

Cele relatate mai sus ne-au fost transmise prin intermediul unei rețele de socializare cu rugămintea de a descurca problema, deoarece se pare că situația este mai mult decât jenantă. Personal, am văzut femeia de serviciu care întra-devăr ocupa locul agentului de pază.

Pentru a afla mai multe despre licitația cu cântec, am transmis adresă oficială către instituție și sperăm să primim un răspuns oficial cât mai repede pentru a lămuri lucrurile și pentru ca administrația vâlceană să nu fie „târâtă prin noroi” degeaba. Totuși, problema licitației este la Craiova, administrația vâlceană este acum doar punct de lucru județean care face parte din direcția regională din inima Olteniei. Deci, nu ANAF Vâlcea a organizat licitația, ci ANAF Craiova.

Vom revenii cu detalii!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.