301 total views

Camera de luat masa, cunoscută drept dining room, este o raritate în casele românilor, însă prin intermediul noilor opțiuni arhitecturale și a posibilităților inovatoare de amenajări pentru interior, poți crea un spațiu desăvârșit, care să completeze intimitatea și atmosfera deosebită a căminului tău. Locul în care întreaga familie se adună cu ocazia celor mai frumoase sărbători, în care îți primești prietenii apropiați pentru petreceri de neuitat se află chiar în casa ta. Creează-l așa cum îți dorești și bucură-te de frumusețea casei tale așa cum ai visat.

Filmele americane ți-au indus ideea unei familii fericite aflate în jurul unei mese bogate cu fiecare sărbătoare importantă? Această imagine poate fi reprodusă în casa ta, cu puțină atenție și fără mari eforturi. Zona de dining se poate încadra perfect în orice casă, fie că ai un spațiu dedicat sau îl organizezi personal când redecorezi locuința. Pentru a obține un rezultat mulțumitor, nu trebuie să achiziționezi cele mai sofisticate elemente de decor, ci să adopți un stil care te reprezintă, îmbinând obiecte de mobilier accesibile, dar de bun gust.

Iată 5 elemente care nu trebuie să lipsească dintr-un dining room remarcabil:

1. Principala piesă de compoziție a unei astfel de încăperi este, desigur, masa. În funcție de stilul de amenajare către care te-ai orientat, alege mese pentru dining room spațioase și cu un design care nu se poate demoda, ușor adaptabil oricăror schimbări de amenajări interioare. Dacă spațiul îți permite, investește într-o piesă cu locuri suplimentare, unde poți găzdui petreceri și festivități reușite, exact așa cum îți dorești.

2. Îndrăznește să înconjori masa de scaune în modele diferite, pentru a da un plus de caracter încăperii tale. Ieși din tipare cu scaune recondiționate și vopsite în culori juușe sau în nuanțe neutre, dacă vrei să păstrezi un stil tradiționalist și, totuși, inedit. Dacă îți dorești mai mult de la camera ta de dining, poți alege chiar dintre canapele moderne pentru living un model ce poate înlocui cu success o parte dintre scaunele din jurul mesei. Cu această idee deosebită te asiguri că ai parte de cel mai atrăgător, dar și confortabil dining room din câte puteai concepe.

3. Un element pe care nu mulți au curajul să îl abordeze este tapetul. Alege un model deosebit pentru camera de dining și creează o atmosferă intimă, perfectă pentru reuniunile de familie. Cu ajutorul acestuia poți chiar da o pată de culoare locului, fără a-l încărca inutil cu piese de mobilier nepractice. Cu toate acestea, ai grijă ce fel de imprimeu alegi, precum și cât de mult folosești. Aplică un tapet cu model unic, atrăgător, doar pe un perete al camerei pentru un efect aparte.

4. Accesoriile din lemn pot fi potrivite pentru camera de dining, întrucât au potențialul de a conferi un aer de familiaritate și de a contribui la atmosfera intimă, dar prietenoasă a oricărei camere. Fie că alegi scaune din lemn sau doar obiecte decorative pentru dining room, acestea vor atrage, cu siguranță, atenția privitorilor, integrându-se perfect într-un spațiu mic sau de dimensiuni generoase, în egală măsură.

5. Cum o cină în familie nu poate fi savurată pe deplin pe întuneric, acordă importanța cuvenită corpurilor de iluminat pe care le instalezi în această cameră. Evită modelele clasice și banale, care emană o lumină albă, difuză și obositoare. Pentru întâlniri și festivități alături de cei dragi, ai nevoie de o lumină caldă, liniștitoare, provenită de la corpuri coborâte cât mai aproape de nivelul mesei. Acestea pot fi atât simple, cât și complexe, dacă întreg ansamblul camerei îți permite.

Descoperă frumusețea amenajărilor interioare cu ajutorul opțiunilor pe care le ai la dispoziție în acest articol. Decorează un spațiu comun pentru familie, în care să te relaxezi și să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.