1,741 total views

…susține șeful județului, referindu-se strict la fondurile europene, atunci când a vorbit despre oportunități de finanțare cu bani europeni, la CJ Vâlcea, în fața primarilor si a reprezentanților ADR Sud-Vest Oltenia. 

Vineri, 4 februarie, Consiliul Județean Vâlcea a fost gazda unei întâlniri de lucru cu reprezentanții ADR Sud-Vest Oltenia, întâlnire la care au participat primarii municipiilor și orașelor din județul Vâlcea. Scopul întâlnirii a fost acela de a stabili prioritățile în materie de proiecte ale localităților din mediul urban din județul nostru, pentru noua etapă de atragere a fondurilor europene (POR 2021-2027).

„Consider că, prin această întâlnire, s-a făcut un pas important care sper să grăbească ceea ce așteptăm cu toții: deschiderea liniilor de finanțare și atragerea de bani europeni. Spun asta pentru că, de fiecare dată când se vorbește despre bani europeni, noi (administrațiile locale și județene) suntem certați că nu atragem fonduri europene. Eu am senzația că nu prea vor să ni le dea”, a declarat public președintele județului Vâlcea, Rădulescu Constantin.

Consiliul Județean Vâlcea a stabilit deja prioritățile în ceea ce privește dezvoltarea județului, având un portofoliu ambițios pentru modernizarea drumurilor, dar și a proiectelor în sănătate ori alte domenii strategice pentru județ.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.