260 total views

Cel despre care presa din Argeș are ”doar cuvinte de laudă” la adresa lui și a fost ”renegat” de argeșeni, s-a aciuit în municipiul nostru, numitul Pendiuc Tudor. Da, da, este cel despre care Gutău Mircia chiar are doar cuvinte de laudă, nu ca jurnaliștii argeșeni…ei sunt răi. Nu știu ei ce au pirdut când l-au forțat pe Pendiuc să bage divorț de municipul lor și să se mărite cu al nostru.

Așadar, de bună voie și nesilit de nimeni, Gutău îl cere în căsătorie pe Pendiuc pentru a naște după nouă luni cea mai bună interacțiune pusă la punct între servicii 😉 Și astfel, Gutău a apelat la Pendiuc să-i dea o gândire, că până la urmă el conduce, ”copiii” locali stau cuminți și așteaptă să pună sistemul la punct, fără să facă gălăgie cât timp el doarme pe cele 4.300 de arcuri de la salteaua relaxa 😉

”L-am cerut în căsătorie pentru că sunt singur și nu mai fac față serviciilor care nu răspund cetățenilor, iar, acum, ce să vă spun, are o experiență și este de meserie dacă știe ce să ceară. Așa după cum mă știți eu merg la sigur. Ne-am cunoscut la facultate și ne-am înțeles bine din prima. Nu mi-a creat probleme, a înțeles cine sunt și că nu mă dau un centimetru la o parte. I-am cerut să rezolve sistemul informațional să ajutăm cetățenii ca la următoarele alegeri să mă voteze toți și cei din Pitești. Am nevoie de portițe cu care să fac economii, nu mai am bani de aruncat pe fereastră. Nu vedeți că m-au secat constructorii aștia care, pentru că nu am avut serviciile puse la punct, acum vin și cer toate lucrările din oraș la preț triplu? Mai mult, am fost nevoit să le dau unor francezi invizibili să facă o sală de nunți și asta doar pentru că sistemul serviciilor nu este pus la punct și până și aștia m-au găsit și-mi cer. Dar, mă cunoașteți bine, știți că nu las lucrurile neterminate și Pendiuc mă va ajuta să scap de ei cum a scăpat și el 20 de ani. Chiar dacă acum se judecă dosarul cu amanta, prin serviciile mele pe care mi le va pune la punct, va scăpa, că repet, le-am dat la toți să pape și nu mai cârâie unul. Pentru că eu mă țin de cuvânt și mă știți că ce promit fac, unul dacă mârâie pe toți îi iau după mine. Dar, credeți-mă, am nevoie pentru că, Pendiuc are mult bun simt și experiența lui mă va ajuta enorm să ajung mai repede unde vreau. Ridică-mă la ceerrr….ridică-măăă…”

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca a tare

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.