1,062 total views

Marți, 21 iunie, în cadrul celei de-a doua conferinţe de presă organizată de CAS Vâlcea, în acest an, Alin Voiculeţ, directorul general, alături de echipa sa a prezentat activitatea instituției publice pe care o coordonează și care este la dispoziția cetățeanului/asiguratului, enumerând deciziile și măsurile luate pentru îndeplinirea unui mandat de succes.

Voiculeț, prin conferințele de presă organizate, prima fiind în februarie 2022 când a prezentat bilanțul instituției pentru anul 2021, demonstrează că asigură o activitate transparentă prin informări punctuale. Aduce în atenția publicului, și nu numai, modificările legislative, asigurând creşterea încrederii asiguraţilor în sistemul de asigurări de sănătate la nivelul judeţului nostru.


CONFERINTA de PRESA – https://www.facebook.com/watch/?v=721970508918869&extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing


Trebuie amintit și faptul că Alin Voiculeţ din prima zi de mandat (1 iulie 2021) a organizat o conferință de presă în care a prezentat activitatea instituţiei, astfel încât fiecare cetăţean care se prezintă la sediul CAS pentru soluţionarea problemelor să fie întâmpinat de la început de personal competent care să-l consilieze corespunzător şi să-l ajute cu toate informaţiile necesare în rezolvarea problemei respective.

Observăm că la CAS Vâlcea conferințele de presă organizate de Alin Voiculeț nu sunt rodul ordinului prefectului și nici unul politic, acestea având cu siguranță un rol administrativ bine definit, instituția fiind coordonată de un profesionist. Prin transparență, Voiculeț înțelege furnizarea în mod deschis, explicit și oportun, a tuturor informațiilor privind strategiile și deciziile în vederea informării publicului larg. Pentru el, transparența este un element crucial, considerând comunicarea cu publicul nu doar eficientă, dar și prima prioritate. De ce? Cu cât publicul înțelege mai bine legislația în domeniul sănătății, fiind la timp informată despre modificarea acesteia, cu atât instituția pe care o conduce este mai credibilă și mai operativă.

Așadar, Voiculeț Alin înțelegem că susține ideea de credibilitate recurgând la modalități transparente de îndeplinire a mandatului și a activităților sale. Un angajament ferm în asigurarea transparenței impune autodisciplină în decizii atât administrative cât și politice și cu siguranța la baza ei nu stă un ordin de prefect.

În loc de concluzii,

Evident, conferința de presă nu a fost organizată doar pentru că prefectul Oprea a transmis o circulară tuturor instituțiilor deconcentrate pentru a organiza conferințe, ci pentru că la CAS există un profesionist, iar la prefectură un nameless man care nu a făcut nici o conferință de presă, dar impune altora. Jenant, mister Oprea! Jenant!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.