200 total views

Se știe că ALDE este un partid făcut din peticele altor partide, unele chiar putrede pe alocuri. Niște frustrați politic, care niciodată nu au putut ieși în față datorită incapacității lor de a se ridica mai sus de genunchiul broaștei și-au făcut acest surogat cu pretenții de partid politic.

nitu

La nivel local ALDE este condus de alde Nițu, om cunoscut cu mulți bani și…atât. Cât a fost la PNL n-a făcut mare brânză, pretenția lui ulterioară de a fi desemnat candidat la președenția Consiliului Județean n-a fost înghițită de Buican, care-și dorește și el același lucru. Și, pentru că legea nu prevede doi președinți la un Consiliu Județean, Dan Nițu a plecat la ALDE, unde a și fost numit președinte. Numit, nu ales în mod democratic. Aici a întâlnit nemulțumiți ca el, cu care se înțelege foarte bine și din partea cărora va candida la funcția mult râvnită. Așadar, iată-l pe Dan Nițu ”călărind” un patrimoniu uman, format la diferite doctrine politice, prin munca de partid a altora.
O bună parte dintre membrii ALDE au fost ”școliți” la școala politică a lui Nicu Gheorghe, pe atunci președinte executiv la Partidul Conservator, un om uns cu toate alifiile, care a băgat câteva miliarde de lei în fundul lor. La investirea în funcție, Nicu Gheorghe a găsit un partid de 1%, fărâmițat de interesele unuia ca Pârvulescu , Dan Boban și a altora ca ei. În numai trei luni, înainte de alegerile din 2012, Nicu Gheorghe a reușit să reconstruiască Organizația Județeană a PC, înființând 82 de organizații în tot județul, cu o pondere de 9,6%. La alegeri a obținut 4 primari, 5 viceprimari și 87 de consilieri locali, lucru apreciat și de adversarii săi politici. Sigur că a avut și câteva pierderi nesemnificative. L-a pierdut pe Boban care a devenit foarte rapid cărătorul genții lui Frâncu, iar acum este membru ALDE.
Odată cu trădarea lui Daniel Constantin, PC s-a rupt în două și foarte mulți conservatori au trecut în barca lui Tăriceanu, înființând această alianță politică cu pretenții de partid. Aici au aderat și trepădușii altor partide, astfel că ALDE a devenit un aspirator de nemulțumiți precum câinele de purici, proaspătul președinte, Dan Nițu, înfruptându-se din munca politică a lui Nicu Gheorghe și a altora ca el. Se pare, însă, că nu va fi în stare să ducă această moștenire în spinare și că o bună parte din membrii lui de partid vor dispărea pe la alte partide, dovedind că trădarea n-au inventat-o ei dar o practică cu succes.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.