296 total views

Avand in vedere preocuparile institutiei noastre de a solutiona prompt si eficient cererile clientilor nostri, someri indemnizati, someri neindemnizati sau angajatori, si in contextul solicitarilor repetate venite din partea administratiilor publice locale din judetul Valcea, AJOFM isi propune sa apropie serviciile oferite catre cetateni. Prin aceasta actiune ne dorim ca cei care apeleaza la serviciile institutiei noastre sa nu parcurga mai mult de 15-20 Km pana la locatia unde isi desfasoara activitatea un punct de lucru sau o agentie teritoriala de ocupare a fortei de munca.
Astfel, incepand cu 20 mai anul curent, si-a reluat activitatea Punctul de Lucru Lapusata, la solicitarea Primariilor comunelor: Rosiile, Copaceni, Lapusata, Ladesti si Roesti.
De asemenea, tinand cont de cererile Primariilor din orasele Balcesti, Baile Govora, Voineasa si Babeni, avem in vedere, in perioada imediat urmatoare, deschiderea de noi puncte de lucru in aceste zone. Dorim sa reducem costurile si timpul necesar clientilor nostri pentru a beneficia de serviciile si facilitatile prevazute de lege, in contextul descentralizarii serviciilor publice din Romania.
DIRECTOR EXECUTIV,
DUMITRU NICU CORNOIU

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.