301 total views

Unii prind vechime în instituţiile în care activează, iar dacă au o funcţie apropiată de a şefului, trăiesc cu impresia că sunt succesori. Ca în monarhie! Este cazul arbitrului AJF Vâlcea care a intrat în ultimul an de mandat al lui Constantin Pintilie. După ce că mandatele acestuia au părut interminabile, echipa sa vrea să conducă şi după ce el se va retrage. Desigur, cu aceleaşi metode. Astfel, Daniel Demetrescu (zis Zăpadă), şeful Comisiei Judeţene de Arbitraj, se comportă ca şi cum i-ar lua locul lui Pintilie fără alegeri. Faptul că pleacă Pintilie, e bine. Faptul că unii încearcă perpetuarea metodelor sale de conducere, e foarte rău pentru fotbalul vâlcean”, informație afișată de gazetavalceana.ro

imagine: infopuls.ro

Plecând de la cele menționate, astăzi facem o completare dar nu pe zvonuri, așa cum au fost relatate cele de publicația menționată, ci dăm ca sigure informații despre cei doi și care ne demonstrează cum fac ei transferurile de jucători în sportul vâlcean.

Dacă etapa de trasfer jucători/seniori s-a încheiat joi 28 februarie, joi 7 martie ora 11.00 s-a încheiat etapa de transfer jucători pentru echipa de juniori, dar, cu toate astea, transferul pentru Dima Andrei, nepotul președintelui AJF Vâlcea – Pintilie Constantin (zis bunicul Jacki) s-a făcut după orele 14.00 finalizându-se undeva după orele 18.00.

Așadar, președintele Pintilie și secretarul/vicepreședintele Demetrescu „Zăpadă” care se vrea președinte la AJF, fac transferuri noaptea. Din câte se știe, transferurile de jucători se încheie cu 48 de ore înainte de începerea campionatului, dar asta nu este o problemă nici pentru Pintilie și nici pentru Demetrescu, mai ales dacă e vorba de un „nepoțel” pe care vrem să-l învățăm de mic cum se fură startul ori cum să urci pe o scară sau alta călcând peste reguli și regulamente.

Potrivit programului, etapa a XIX-a juniori începe sâmbătă 9 martie fix orele 11.00, adică după 48 de ore de la închiderea transferurilor de jucători. Dacă „micuțul” Dima, datorită bunicului a fost transferat după termenul impus, ne întrebăm cum va putea juca el sâmbătă, în echipa gazdă a pesedistului Peștereanu (primarul comunei Costești – cel care finanțează ecipa) – A.S. Minerul Costești cu echipa oaspete din Drăgoești – C.S. DCM Râmnicu Vâlcea? Mai mult, cum poate juca echipa pesedistului pe teren închiriat la Hidro-Arena din Râmnicu Vâlcea când el nu se poate promova în Liga a III-a, neavând teren?

Cu siguranță vom reveni cu informații pe acest subiect, dar până atunci e bine de știut pentru cei care au drept de vot pentru alegerile de președinte la AJF Vâlcea cum face de acum transferurile pentru jucători acest Demetrescu (zis Zăpadă), care este candidat pentru următoarele alegeri.

ATENȚIE!!!

Informațiile ne-au fost transmise de nemulțumiții din AJF Vâlcea și se pare că vom primi și alte detalii, dar cică toate la timpul lor!

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.