252 total views

Pentru administrația Vlădești anul s-a încheiat cu realizări importante, ne spune primarul, Adrian Cosac, care este bucuros că 2018 va începe cu noi investiții pe care și le-a propus și pentru care a și semnat contracte de finanțare.

Unul dintre aceste contracte de finanțare a fost semnat chiar pe data de 15.12.2017 prin programul național de dezvoltare locală, în subprogramul modernizarea satului românesc, domeniul realizare/modernizare/reabilitare de poduri, podețe, pasaje sau punți pietonale, pentru realizarea obiectivului de investiții ”Construcție pod peste râul Olănești în comuna Vlădești, județul Vâlcea”.
Contractul a fost semnat între Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene prin reprezentant Paul Stănescu – ministru și Unitatea Administrativ Teritorială – UAT Vlădești prin reprezentant Adrian Cosac – primar

Utilități și pentru zona Priporu!

Beneficiarii investiției vor fi aproximativ cele 125 de gospodării și nu numai, din zona Priporu-Dosul cu morile, o zonă în curs de dezvoltare ce se întinde pe 3 km și lipsită de unele utilităț. O parte din gospodării beneficiază doar de apă și curent, lucru văzut nu tocmai cu ochi buni de locuitorii zonei. Această investiție este foarte importantă pentru zona respectivă deoarece construcția podului peste râul Olănești va avea rolul de estacadă pentru toate utilitățile necesare în zonă care, împreună cu accesul mai rapid al mașinilor de intervenție și accesul locuitorilor către centrul localității, vor crește gradul de confort. O altă importanță majoră a construcției vine în întâmpinarea turiștilor din zona Olănești care, atunci când sunt în vacanța ori în concediu, dacă doresc să ajungă și în stațiunea Ocnele Mari drumul de acces la va fi mai scurt cu 2 km

Sunt încrezător!

”Sunt foarte bucuros de semnarea acestui contract, este foarte important să facem această investiție și astfel să aducem si această zonă Priporu – Dosul cu morile, la un nivel de trai decent, iar cetățenii să se bucure de tot confortul dorit. Îmi doresc foarte mult să nu îi dezamăgesc pe cei care au avut încredere în nime și mi-au acordat votul lor ca eu să le fiu astăzi primar. Am încredere în echipa de care stau alături zi de zi și o să vedeți că multe lucruri se vor schimba în bine și ușor, ușor să îi mulțumim pe toți. Oamenii sunt înțelegători, iar eu mă voi implica în modernizarea și bunul mers al comunei”, ne-a declarat primarul Adrian Cosac.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.