1,024 total views

De ce când sunt prinși cu șmecherii financiare TOȚI dau vina pe alții?

Domnule Gutău Mircia, nu vă caracterizează ceea ce încercați să transmiteți. Dumneavoastră v-ați asumat finalizarea Noului Centru, l-ați inaugurat și sunteți mândru de această reușită. Acum ceva timp, când vă avertizam că sunt lucrări făcute de mântuială în Noul Centru, că sunt probleme, și nu înțelegem de ce această grabă, ne-ați comunicat că e mai bine să fie inaugurat decât să fie un șantier permanent. Am înțeles și că era IMPERIOS necesară finalizarea din perspectiva finanțării: dacă la 31.12.2017 nu era considerată finalizată lucrarea, Primăria Râmnicu Vâlcea trebuia să restituie anumite sume către finanțator.

Nu înțelegem totuși de ce acum, când opinia publică află despre aceste “derapaje” financiare legate de achizițiile din Noul Centru, nu luați atitudine și solicitați să fie verificate toate aceste derapaje. Pentru noi conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea este răspunzătoare (noi nu știm care conducere, ce primar, în timpul cui, … asta vor stabilii organele cu atribuții) și vrem să vedem măsuri de remediere a acestor derapaje.

Nu înțelegem de ce o luați în nume personal. Noi ne adresăm primarului municipiului Râmnicu Vâlcea – Gutău Mircia, nu persoanei fizice Gutău Mircia.

Dumneavoastră, în calitate de administrator al acestui oraș și al bugetului său, ne amenintați că ne acționați în instanță, noi care vă aducem la cunoștință fraudele grosolane care au sifonat bugetul local?
Credem că trebuie să acționați în judecată pe altcineva, asta în cazul în care chiar vă pasă de bugetul acestui oraș și de cum se cheltuiesc banii nostri, bani pe care noi v-am mandatat să îi administrați!

Vă solicităm ca în cel mai scurt timp posibil să ne lămuriți cu privire la următoarele:

1. Dacă s-a comis o fraudă prin achiziția băncilor de 9.247 lei/bucata și ce măsuri ați luat pentru recuperarea prejudiciului creat?
2. Dacă nu s-a comis nici o fraudă, atunci să spuneți foarte clar că achiziția a fost perfect legală, și prin urmare Primăria Râmnicu Vâlcea plătește legal 9.247 lei pentru o bancă ori 2.232 lei pentru un coș de gunoi.

ESTE AȘA DE GREU SĂ NE RĂSPUNDEȚI CLAR?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.