560 total views

Dragi vâlceni,

Calitatea noastră de cetăţeni cu drepturi depline ai Uniunii Europene reprezintă pentru noi, românii, o recunoaștere a valorilor, a importanței istorice și actuale a României. Este de datoria noastră să încercăm să construim, prin gesturile şi acţiunile noastre, un viitor mai bun, mai sigur, aliniat normelor europene, caracterizat prin respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale.

Am avut ocazia, inclusiv pe parcursul zilelor de campanie electorală, să ne întâlnim cu dumneavoastră. Nevoile sunt numeroase, speranţele devin tot mai incerte. Noi vă mulţumim pentru sprijinul pe care ni l-aţi arătat în ultima lună, pentru că v-aţi oprit, ne-aţi ascultat şi apoi ne-aţi transmis problemele.

Partidul Democrat Liberal a crescut în opţiunile românilor, pentru că politica dusă de noi este una bazată pe respect, adevăr şi corectitudine. Doar împreună, am reuşit să aducem Europa în fiecare casă!

Dragi vâlceni, vă invit duminică, 25 mai, la urne şi veţi regăsi pe poziţia unu a buletinului de vot, cea mai bună listă de candidaţi pentru Alegerile Europarlamentare. Cea a Partidului Democrat Liberal.

Cu prietenie,

Preşedinte PDL Vâlcea,

Romulus Bulacu

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.