286 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 23 – 27 ianuarie 2017 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare pe străzile Constantin Stănciulescu și Pătrașcu Vodă nr. 7 și 9..
AVARII SOLUŢIONATE. Au fost soluţionate 3 avarii la reţeaua de apă potabilă pe străzile Pătrașcu Vodă nr. 7, Zambilelor nr. 5, Constantin Stănciulescu intersecție cu Pădurea Verde.
POMPE CURĂŢATE. Au fost curăţate pompele de canalizare Morilor, Arinilor, Goranu şi Dem Rădulescu, precum şi pasajele de pe str. Dacia, Bogdan Amaru şi Râureni.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
– s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni I, II, III, IV, V, VI, 1 Mai I, II, Libertății, Cămine Troianu, Nord ( blocurile B1, B2, B1/1, D1/1, D1/2, D9, D10 și G159), Sud și Centru;
– s-a montat ramă cu capac carosabil cu piesă de suport din beton armat pe strada Inătești;
– s-au dezghețat branșamente pe străzile Fețeni nr. 73, 75, Liviu Rebreanu nr. 65, Straubing nr. 274 și Viilor nr. 38;
– s-au continuat lucrările de înlocuire rețea apă potabilă pe strada Eleodor Constantinescu;
– s-au continuat lucrările de execuție rețea canalizare menajeră și racorduri pe strada Ciocăneștilor, prin montarea în pământ a țevilor de canalizare DN 250mm;
– s-a dezafectat branșament pe strada Pătrașcu Vodă nr. 7;
– s-a igienizat și asigurat zona de protecție sanitară stații pompe Capela, Dealul Malului, Aranghel, Islazului și Buda;
CĂMINE CURĂŢATE. Au fost curăţate gurile de scurgere şi căminele de canalizare în mai multe zone din municipiul Rm. Vâlcea:
– Ostroveni ( blocurile C31, A60, B0, A9, C19, A8/1, B8, B9, C11, A50, A11/2, A11/3, B13 , strada Ștrandului la SC Conphys SRL);
– Nord ( străzile Aleea Cocorilor bl. 26, Aleea Melodiei bl. N10, N11);
– Sud ( strada Calea lui Traian la Peco Rompetrol, Școala Generală nr. 4, Căminele Troianu și la bl. S16, S33/1);
– Centru ( străzile Maior V. Popescu, Gabriel Stoianovici și Regina Maria);
– precum și pe străzile Constantin Dalban nr. 2B, Aleea Castanilor și Calea București la firma SC Marshall SRL.
27 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate și înlocuite un număr de 27 apometre, fiind întocmite şi un număr de 5 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.