303 total views

Tânărul primar al comunei Vaideeni și-a demonstrat valoarea în cei patru ani de mandat. Faptul că a reușit să gestioneze corespunzător problemele localității într-o perioadă destul de tulbure din punct de vedere financiar, făcând investiții menite să schimbe fața comunei Vaideeni și să asigure un plus de civilizație și confort localnicilor, este cu mult peste ceea ce și-a dorit orice vâlcean.

Daniel-Baluta-Vaideeni-1

Primarul Achim Daniel Băluță a reprezentat, în acești patru ani, pentru comuna Vaideeni, omul potrivit aplecat mai tot timpul asupra situațiilor existente, căutând soluții pentru rezolvarea lor. A inițiat și finalizat lucrări, pe care mulți le credeau departe de a putea fi puse în practică, obținând fondurile necesare cu perseverență și multă voință. Recent a încheiat licitația de reabilitare a 33 de kilometri de rețea alimentare cu apă în satele Izvorul Rece și Vaideeni, o investiție finanțată pe Ordonanța nr. 28 și a obținut fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea a circa 11 kilometri de drumuri. Până în prezent au și fost realizați 4 kilometri. Pe Măsura 3.2.2., a finalizat lucrările de modernizare a drumului Talangi cu o lungime de 2 kilometri, investiție care a costat 400 de mii de euro. Însă, cel mai important este că primarul Băluță a reușit să finalizeze toate proiectele cu finanțare europeană, printre care obiective de o reală importanță pentru Vaideeni, respectiv amenajarea drumurilor forestiere și Centrul de Informare Turistică. Cu toate astea, ambițiosul primar, Achim Daniel Băluță, este departe de a fi mulțumit. El mai are multe planuri și proiecte pentru dezvoltarea localității, pe care noi sperăm să le ducă la îndeplinire în mandatul viitor.

Distribuie

Un comentariu

  1. adevarat Primar altu mai bun nu o sa avem dar tot dansu iese Primar ca altu nu are sansa sa castige asa ca Dani baluta meserie pentru Primarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.