154 total views

Nici nu s-au încheiat bine alegerile locale, că primarul reales, Dorel Dediu, a și început să amenințe localnicii care au avut ”neobrăzarea” să-i spună în față că nu l-au votat sau pe cei care l-au sprijinit în campanie pe candidatul de la PPU (sl).

pausesti obstePe lângă telefoanele de ”atenționare” ale interpușilor săi consilieri sau ale viceprimarului, Dediu a ales calea directă de a admonesta locuitorii. Unul dintre aceștia, este Viorica Tomescu din satul Valea Cheii, aflată într-un război mai vechi cu administrația publică locală.
De câțiva ani Viorica Tomescu se judecă pentru o suprafață de teren, pentru care are acte în regulă, cu primăria, care a dat terenul respectiv altcuiva. A câștigat o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă, însă, deoarece hotărârea nu obligă primăria s-o pună în posesie, Dediu a trimis-o la plimbare. Viorica Tomescu a fost nevoită să deschidă un alt proces prin care să oblige Primăria s-o pună în posesie, proces care încă se mai află pe rolul instanței de judecată.
Zilele trecute, Viorica Tomescu s-a dus la primărie să solicite un document necesar actului de justiție. Primarul Dorel Dediu nu numai că a refuzat să-i elibereze documentul, ci a dat-o pur și simplu pe ușă afară, interzicându-i dreptul de a mai călca în primărie.
Nicu Cismaru

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.