246 total views

La această oră, Administrația Bazinală condusă de pesedistul perist Ștefan Prală, se află într-un control al Inspectoratului Teritorial de Muncă, control care nu știm ce vizează ori la sesizarea cui a venit, dar sperăm să acorde o atenție sporită detașărilor/angajărilor nu doar pe mandatul Prală, ci și pe alte mandate.

Domnilor inspectori ai ITM, poate ne lămuriți și pe noi dacă Ștefan Prală și Daniel Băviță ocupă legal posturile, atenție”, legal din punct de vedere al Contractului Colectiv de Muncă nr. 1804/19.12.2016 valabil până la finele lui 2018, nu din negocieri politice. Să nu uitați de Regulamentul Intern cu nr. 128/RA din 04.01.2018 ori de CV-ul directorului Prală din care nu reies condițiile de ocupare a postului conform Capitol II – Contractul individual de muncă  – Art.8 alin. (7) unde condițiile specifice pentru ocuparea funcției de conducere sunt stabilite conform alin (8) punct.2. Să nu uitați și de diplomele candidaților, am înțeles că ar fi ceva probleme și pe acolo.

Să fie vreo coincidență între controlul ITM la ABA Olt cu anularea concursului de director de la ABA Argeș-Vedea, prin sesizare la mai multe instituții ?

Așadar, succes „băieți”! A, Corina Tosu nu are nici o legătură cu angajările…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.