135 total views

Vicepreședintele CJV, Bogdan Pistiol, un tip de altfel elegant și cultivat, a reușit săptămâna trecută, la ședința Consiliului Județean, să dea o probă de mitocănie gen “Dorel”. Astfel, după ce a fost aprobat de plenul CJ examenul de manager la Biblioteca Județeană a consilierului PSD, Remus Grigorescu, Bogdan Pistol a găsit de cuviință să-și umilească colegul de Consiliu luând în bășcălie nota obținută de acesta la examen (9,92) declarând, ritos, că puterea a început să se ferească de nota maximă 10, pentru a nu fi acuzată de plagiat.

Trecând peste grobianismul exprimării domnului Bogdan Pistol, nu putem să nu observăm că persoana atacată, respective, Remus Grigorescu își merită cu prisosință umilința la care  a fost supus. Individ fără coloană vertebrală, aflat mereu în umbra președintelui CJ, Ion Cîlea, Remus Grigorescu a “beneficiat” din plin de sprijinul acordat de acesta. Fără să aibă nici un merit pe scena politică, Remus Grigoescu a cerut în permanență Organizației Județene Vâlcea a PSD posturi peste posturi, dovedind de fiecare dată că nu are absolut nici o aptitudine pentru a le ocupa. A fost pe rând: Prefect al județului Vâlcea timp de 7 luni, unde nu are nici o realizare în plan profesional; a fost inspector general al ISJ Vâlcea, unde a compromis ideea de corectitudine a examenului de maturitate ( bacalaureat) din anul 2013, intervenind direct pentru modificarea a nu mai puțin de 42 de note obținute de elevi de la diferite licee din județ.

Acest lucru l-a costat demiterea din funcție și a scăpat “ca prin urechile acului” de o sancțiune penală. Trecând pe latura emoțională, Grigorescu s-a plâns în permanență la Ion Cîlea că nu se poate descurca numai cu profesia de dascăl la universitatea Constantin Brâncoveanu și că are nevoie de un nou post de conducere oferit de partid. Pentru a scăpa de “plângăcios”, Ion Cîlea i-a oferit postul de manager al Bibliotecii Județene, situație care, însă, credem că va aduce din nou prejudiciu Organizației PSD, deoarece dl. Grigorescu are un stil propriu de conducere, fiind mai interesat de bârfele din unitate și mai puțin de bunul mers al acesteia.

Credem că după 24 de ani de democrație, functiile de conducere pe care partidele își plasează oamenii în spațiul public nu mai trebuie ocupate de specimene de: “plângăcioși, lipitori de afișe, habarniști”. Este momentul ca România să-și folosească valorile indiferent dacă sunt sau nu înregimentate politic, pentru că altfel nu vom avea o evoluție, ci o involuție.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.