800 total views

…atunci când a achiziționat lemne pentru Primărie și Școală și o parte din transport a fost descărcat în curtea proprie, apoi în curtea viceprimarului Marghita și ce a mai rămas s-a descărcat în final la Școală și/sau la Primărie. De menționat că au fost trei transporturi în aceeași zi, iar lemnele au fost achiziționate în data de 12 noiembrie a.c., de la Ocolul Silvic Drăgășani.

L-AM CONTACTAT PENTRU UN PUNCT DE VEDERE, DAR NU A RĂSPUNS!

Pentru că primarul pesedist Concioiu Nicolae a înțeles că mai are puțin și pleacă din Primărie, a gândit probabil că nu poate pleca așa pur și simplu…cu mâna goală și se dotează acasă cu lemnele care au fost achiziționate pentru Școală și Primărie. Așa se face că data de 12 noiembrie 2018 va rămâne în istorie pentru cetățenii comunei, ea „simbolizând” primarul care, înainte să plece din Primărie, a furat lemnele ce asigurau căldura copiilor de la școală. Cât de sărac sunteți domnule primar de ați ajuns să furați lemnele copiilor?

L-am contactat pe Cristi Popa, polițist de Gușoieni pentru a-i cere lămuriri cu privire la un furt de lemne. Nu am apucat să-i spun decât că vreau detalii despre niște lemne și dumnealui mi-a spus sec: „nu mă bag în politică”. Foarte interesant, pentru că deși dumnealui a refuzat să audă ce vreau să-l întreb, închizându-mi telefonul, am dedus un singur lucru: nenea polițistul era în temă cu furtul de lemne, dar i-a fost teamă să vorbească cu mine. Mai mult, umblă vorba în sat că și ei sunt amenințați de primarul pesedist.

Domnule președinte Constantin Rădulescu, vă place ce primar a ajuns Concioiu Nicolae? Considerați că face cinste partidului? Mai susțineți mult un astfel de primar?

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.